Szálkásítás során már az első hét után kell testsúly csökkentést tapasztalni?
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el szálkásítani. Első körben 4-ről 3-ra csökkentettem a ch-t kilónként (tudom ez még sok a legtöbb embernek, de fokozatosan szeretném levinni). A fehérje 2-2.5 között mozog. A ch nagyját pihenő napon a 15 körülig elfogyasztom, 17kor már csak egy nagyon kevés ch megy, vacsorára meg csak csirke és zöldség.
Edzésnapon pedig az edzés előtt és után viszem be a nagyját.
Lényeg a lényeg: ha az első hét után még nem csökkent a súlyom akkor érdemes már most lejebb vinni a ch-t vagy még várjak?
Heló!
Azzal is számolj, hogy ha izmosodsz, "nehezedsz" is. Csináld ahogy csinálod, és ne egy hét alapján szűrd le az eredményt. 3-4 hét után már kirajzolódik valami. És a foyladékra nagyon figyelj!!!
Személy szerint nem hiszek a szokásos szénhidrát csökkentős, de mégis alacsony szénhidrátos szálkásításban, viszont én úgy gondolom, hogy az elképzelésed jó a dologról.
A kérdésedre válaszolva, azért csökkented fokozatosan a CH-t, hogy a tested hozzászokjon. Innentől kezdve nálad a labda, hogy 1 hét után hozzászoktál-e (segítek; valószínűleg nem, persze előfordulhat). Pl. shop.builderen 2 hetet mondanak, illetve a BioTech USA "szakértői" is 2 hetet említenek, mint megfelelő időt a makrók változtatgatásához.
Ha bírod, és kevesebb izmot szeretnél veszíteni, akkor utánanézhetnél akár a ketogén diétának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!