Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért sírom el mindig magam?
Figyelt kérdés
Egy fiú egy éven át udvarolt, közeledett felém, amíg a barátnőjével nem egy városban laktak. Később tustam meg, hogy velem ezt barátnő mellett tette, de addigra már késő volt, beleszerettem a fiúba. Persze amikor ez majdnem kiderült, a barátnő kedvéért engem tiltott le mindenhonnan, viszont utána felkeresett hogy beszéljúnk de titokban. Nekem ő nagyon jó barátom is volt egyben, elég magányos vagyok nélküle, így valamiért megint elkezdtúnk találkozni. A lényeg hogy amióta itt a barátnője már nem közeledik hozzám, csak addig voltam jó, amíg távol volt a lány. Tudom hogy nem vesztek vele semmit de mégis nagyon fáj hogy egyszer közel enged, aztán teljesem formálisan, hidegen viselkedik velem, így a talik alkalmával mindig rossz kedvű leszek és utána rendszeresen sírok. Mot tennétek a helyemben?2023. okt. 10. 20:34
11/12 anonim válasza:
Csak nem mutatott be a családjának, a barátainak, nem voltak közös kirándulások és együtt töltött hétvégék se nagyon.
Kinek próbálsz hazudni? Nekünk? Vagy inkább magadnak.
Pontosan átlátod a helyzetet, tudod is mit kellene tenned.
Ha nagyon nem bírsz meglenni egyedül akkor szerezz másik pasit.
12/12 anonim válasza:
Leépíteném ezt a barátságot. Nem tesz jót neked, jelenleg többet vesz el belőled, mint amid ad. Mást nem tudsz tenni, a barátnőjét nem fogja elhagyni miattad, ez egyértelmű abból amit írtál. Te pedig nem fogod tudni így elfelejteni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!