Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig el sírom magam szex közben. Nagyon ciki?
Figyelt kérdés
Túl sok az érzelem bennem. Időnként fáj is. Zavarna ha a barátnőtök mindig sírva élvezne el?2021. szept. 23. 17:24
1/12 A kérdező kommentje:
Mindenen el tudok érzékenyülni
2021. szept. 23. 17:25
2/12 A kérdező kommentje:
elsírom*
2021. szept. 23. 17:25
3/12 anonim válasza:
Hát figyelj lehet kizökkentene, de mindenképp fontos lenne erről beszélni
4/12 anonim válasza:
ilyen barátnő nem kéne aki mindenen sír, pár hétig bírnám max
5/12 anonim válasza:
Meg kéne beszélni. Kicsit fura lenne, akkor nem, ha amúgy is full érzelmes hangulatban van. Amúgy bánom is én, csak juttassam a csúcsra.
6/12 anonim válasza:
Cikinek nem ciki, de párkapcsolatot csak akkor tudnék elképzelni vele, ha aktívan jarna terapeutához.
8/12 anonim válasza:
Én is elsirtam már magam párszor orgazmus után. Igaz ennek plusz kiváltó okai voltak.
A pasimat nem zavarta.
9/12 anonim válasza:
Exem is elsírta magát első alkalomkor, mert toxikus kapcsolatai voltak és sosem törődtek annyira vele mint én.
10/12 anonim válasza:
Jobb,ha te sírod el magad,mintha a partnered sírná el magát! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!