Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha szex közben valaki mindig ki akarja mondani a "szeretlek" szót? L
Figyelt kérdés
Pedig nincsenek is egyutt.2021. júl. 15. 23:49
2/20 A kérdező kommentje:
És mit lehetne tenni, hogy ez elmúljon? :D
2021. júl. 15. 23:52
3/20 anonim válasza:
Ha nem akarsz érzéseket táplálni iránta , talán nem a legjobb ötlet lefeküdni vele..
4/20 anonim válasza:
Me' szereti a partnerét és az érzet dugás (polkorrektebben: intim testközeli együttlét) során még jobban felerősödik. Nem kell ahhoz "hivatalosan" együtt járni, hogy valaki szerelmes legyen.
5/20 anonim válasza:
Zavar, hogy valaki szeret és kimondja? No ilyet se hallottam még, a nők normál esetben bármit megadnának ezért. Örülj neki. Mit zavar?
6/20 anonim válasza:
Állítólag a szex közben kimondott szeretleket nem kell komolyan venni egy férfitől, a szex utánit annál inkább.
Volt ilyen partnerem, szex közben, szex után, randin 5 percenként elmondta és nézett a szemembe, mit válaszolok. Úgy tudtam megszüntetni, hogy kiléptem a kapcsolatból, mert már az agyamra ment ezzel és mert én nem szerettem.
N
7/20 anonim válasza:
5-ös, egyetlen nő se szereti ezt állandóan hallgatni olyantól, akibe nem szerelmes. El vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy egy nő szerelmes lesz attól, ha egy férfi megdugja. Az már jobban igaz, hogy egy nő nem valószínű, hogy hosszútávú szexkapcsolatban marad valakivel, akit nem szeret, de rövidebb kapcsolatokban simán lefekszik egy nő, főleg ha kellően ki van égve érzelmileg olyan férfivel, aki semmit se jelent neki.
8/20 anonim válasza:
A válaszokból ítélve Han Solo csinálta jól a Birodalom visszavágban.
Leia: Szeretlek!
Han: Tudom.
9/20 anonim válasza:
8: :D :D :D
Ja, én meg ezentúl kipróbálom az "utállak, te rib*nc" formulát, lehet, hogy azzal nagyobb sikerem lesz.
Tanulság: A nőknek soha semmi nem jó, mindig problémáznak valamin.
10/20 anonim válasza:
Már ez is baj nektek? már ez is a nemi erőszak meg az elnyomás egy formája, vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!