Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha szex közben valaki mindig ki akarja mondani a "szeretlek" szót? L
Figyelt kérdés
Pedig nincsenek is egyutt.2021. júl. 15. 23:49
11/20 anonim válasza:
6-os!
“Volt ilyen partnerem, szex közben, szex után, randin 5 percenként elmondta és nézett a szemembe, mit válaszolok. Úgy tudtam megszüntetni, hogy kiléptem a kapcsolatból, mert már az agyamra ment ezzel és mert én nem szerettem.”
Akkor minek bsztál vele?
12/20 anonim válasza:
Mert mi van akkor ha kimondod?
13/20 anonim válasza:
Egyszer vásárlás közben hallottam, ahogy az üzletben a srác mondja a csajának, hogy szeretlek, a csaj meg mondja: nagyon helyes...:)
14/20 anonim válasza:
Érzelmek.
Mondja csak, nem kell a szeretéshez együtt lenni.
15/20 anonim válasza:
Dugj velem, megígérem nem mondok ilyet soha xd
16/20 anonim válasza:
Én is hajlamos vagyok ezt mondogatni, valahogy felizgat.
17/20 anonim válasza:
Fiúként nekem is mindig a számra jön, de minden lenyelem a szót.
Főleg alkalmi vagy szeretői szexnél.
Nem mindig magát az illetőt szeretem ilyenkor, hanem a bőrét, alakját, mozgását, hangját, a mellét, a punciját, a helyzetet.
18/20 anonim válasza:
"a srác mondja a csajának, hogy szeretlek, a csaj meg mondja: nagyon helyes...:)"
Csinálja meg ezt velem bárki és vége a kapcsolatnak. Milyen undorító ez már?
19/20 anonim válasza:
11-es, mert akit szerettem, azzal nem szexelhettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!