Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért sírom el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért sírom el mindig magam?

Figyelt kérdés
Egy fiú egy éven át udvarolt, közeledett felém, amíg a barátnőjével nem egy városban laktak. Később tustam meg, hogy velem ezt barátnő mellett tette, de addigra már késő volt, beleszerettem a fiúba. Persze amikor ez majdnem kiderült, a barátnő kedvéért engem tiltott le mindenhonnan, viszont utána felkeresett hogy beszéljúnk de titokban. Nekem ő nagyon jó barátom is volt egyben, elég magányos vagyok nélküle, így valamiért megint elkezdtúnk találkozni. A lényeg hogy amióta itt a barátnője már nem közeledik hozzám, csak addig voltam jó, amíg távol volt a lány. Tudom hogy nem vesztek vele semmit de mégis nagyon fáj hogy egyszer közel enged, aztán teljesem formálisan, hidegen viselkedik velem, így a talik alkalmával mindig rossz kedvű leszek és utána rendszeresen sírok. Mot tennétek a helyemben?

2023. okt. 10. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Többé nem taliznék vele, letiltanám ahonnan lehet.
2023. okt. 10. 20:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"viszont utána felkeresett hogy beszéljünk de titokban."

"megint elkezdtünk találkozni"

Nem kellett volna. Hiba volt újra a bizalmadba fogadni.

"Mit tennétek a helyemben?"

Sosincs késő változtatni.

Le kell tiltani mindenhonnan, teljes no contact.

"Szerintetek miért sírom el mindig magam?"

Mert megalázó.

Biztos meglepő lesz, amit most írok, de valójában te vagy az, aki megalázó helyzetbe hozod magad. Tudod milyen ember, mégis szóba állsz vele. Becsüld meg magad jobban. Nem sírni kell, hanem megszakítani vele a kapcsolatot. A sírás nem segít. Szépen el zárod a felületet, ahol eddig keresgetett és megpróbálsz új életet kezdeni.

2023. okt. 10. 20:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha most a barátnőjével eljátssza, akkor ha kapcsolatban lennétek, veled is meg fogja tenni. Már nem fogsz tudni fájdalom nélkül lezárni. Ne legyél harmadik fél sem.

Ettől az egésztől függetlenül lehet egy teljes, és nagyon normális kapcsolatod. Ne azt lásd, hogy ő az egyetlen normális. Főleg, hogy nem az.

Most benne vagy ebben, nem látod tisztán a helyzeted, túlbecsülöd a másikat, és magadat is alulértékeled.

2023. okt. 10. 21:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy éven át udvarolt, de nem lett belőletek semmi.

Ha akartad volna összejöhettetek volna, de neked csak a figyelme és a szép szavai kellettek, nem ő. Most már engedd el.

2023. okt. 10. 21:05
 5/12 A kérdező kommentje:

Utolsó

Ő nem akart engem...

2023. okt. 10. 21:14
 6/12 anonim ***** válasza:

“Egy fiú egy éven át udvarolt, közeledett felém“

Az első mondatod.

Ez a nem akart?

2023. okt. 10. 21:17
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem ez a lényeg...

Én végig fogadtam, sőt tudta hogy szerelmes vagyok belé, miközben végig volt barátnője ami utólag derült ki...ergo csak használt

2023. okt. 10. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Magyarul szexkapcsolatban voltatok.
2023. okt. 10. 21:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Valahogy úgy...de azt hittem ő is akar velem járni
2023. okt. 10. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:

"miközben végig volt barátnője ami utólag derült ki...ergo csak használt"

Ennek ellenére még utána foglalkoztál vele... Aki ilyen beállítottságú attól lehet rá számítani, hogyha esetleg a baratnő kikerül megint valami miatt a képből, akkor esetleg téged akar megint elővenni. És itt jön a te "megméretettésed", hogyha elő állna egy ilyen szituáció nem állsz vele szóba meg úgy egyáltalán sem. Az ilyen ember szerinted a barátnőjét szereti? Téged se szeretne. Ez egy nagy büdös semmi. Örülj, hogy megszabadultál tőle, ganajláda alak.

2023. okt. 10. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!