Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érhetem el a bizalmát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el a bizalmát?

Figyelt kérdés
Van egy lány 21 éves, és most van túl egy szakításon(nagyjából 4 hónapja) , és mi ismerkedünk már két hónapja nagyjából. Az elején meg mondta, hogy ő most van túl egy szakításon ahol sokat volt bántva, átverve. Ő szakított. És ezzel arra gondolt , hogy nem jó ötlet folytatni az ismerkedést. Még sem így lett, újra kezdtünk beszélni pár nap után. Az elején egyáltalán semmi nem volt köztünk, csak egésznap beszélgettünk. Most egy 3 hete nagyjából közelebb kerültünk egymáshoz, találkozunk mindennap , áthív magához, de én beszélek neki az érzéseimről, és ő teljesen azt gondolja hogy részemről ez csak egy fellángolás, és hogy csak ki akarnám használni. Én is kérdezem az érzéseiről, de ő mindig azt válaszolja , hogy nem szerelmes. De mégis mindenkinél előrébb helyez, inkább velem találkozik mint a legjobb barátnőjével stb. És ha külön is vagyunk tényleg végig beszélgetünk, megoszt velem családi dolgokat is, privát dolgokat is. Bújik hozzám, féltékenykedik. Szándékosan nem akarom el sietni az egészet alapból ameddig nem tudom az érzéseit. Minden volt igazából már, de le nem feküdtünk. Leginkább azért sem mert nem szeretném hogy azt érezze hogy kihasználom, de azt hozzá kell tennem, hogy ő sem szeretné azt még annyira.Mondtam neki , hogy mi együtt leszünk, és hogy az enyém lesz, és azt kérdezte hogy azt mikorra tervezem? De addig nem szeretném feszegetni ezt a kapcsolat témát ameddig azt sem tudom pontosan, hogy mit érez irántam. Kéreti magát csak, vagy esetleg azért nem beszél az érzéseiről mert fél a csalódástól? Vagy esetleg valóban nincs?

2023. szept. 30. 01:47
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Jólesik neki a figyelmed, a társaságod és hogy meghallgatod, de nem akar tőled semmit.
2023. szept. 30. 02:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban bántalmazó kapcsolatban volt akkor nehéz kijelenteni h érez valamit. Sztem tesztel téged és magát. Egyszerűen ha jo6, az túl gyanús. Mert a bántalmazó kapcsolat eleje túl jó.

Szerintem ne akarj kierőszakolnivallomást. Legyetek sokat együtt és viselkedj vele úgy ahogy 2 év múlva is fogsz. Őszinteséggel nála többre mész. Még azt se mondom h ne siess, lehet szex. De én a saját érzéseim én is kételkedem, figyeltem milyen a másik. Pont nálunk a vallomás az ami korai

2023. szept. 30. 03:08
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

én ilyen friss szakítás után óvatos vagyok nővel sok csak vigasztalódni akar és lelki szemetes ládának használ. én adnék még neki 1-2 hónapot hogy regenerálódjon és ha akkor akar kapcsolatot akkor lenne folytatás.

amúgy meg egy cuki lány barát 2 fiúnak felel meg xd

2023. szept. 30. 04:54
 4/5 Pintér Művek ***** válasza:
0%
Az is elég, ha leírod a nevét:)
2023. szept. 30. 08:09
 5/5 Pintér Művek ***** válasza:
9%

De neked biztosan olyan kell, amit LÁTSZ. Nézd meg, ha zuhog, hogyan állítja meg az esőt.

FIGYELD, mikor mondja.

2023. szept. 30. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!