Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek nyitott a férfiakkal? Lányok/nők,akik bizalmatlanok vagytok/voltatok vagy féltek/féltetek a férfiaktól, ti hogy léptetek túl ezen?
Ismerősök haverok barátok útján ismerkedj akikben bízol ne idegenekkel.
Sokkal könnyebb megnyilni olyannak akit már ismersz. Sokkal.konnyebb bízni. Es amiert ő elfogad téged ugy ahogy vagy az önértékelési zavaraidra sem hat
#3 köszönöm a választ :) Szerintem is könnyebb megnyílni olyannak,akit ismerek.
#4 Nagyon jó ötlet! Egy kicsit ugyan tartok attól, hogy foglalt az a valaki,akivel szemezek :)
Nagyon sajnálom,hogy ilyeneket mondott a bátyád, együtt is érzek veled! Nekem nem a bátyám mondogatta,de én azt kaptam meg rendszeresen 6-7 évesen,hogy dagadt. Nem voltam az, de még pufi sem,egy átlagos kislány voltam. Most viszont van feleslegem,igyekszem is leadni.Ez biztos egy ok és volt olyan is kisgyerekként,hogy nagyon tetszett egy kisfiú,akinek én nem. Ezt úgy fordítottam le,hogy azért nem tetszem, mert csúnya vagyok.
Biztos nem vagy ocsmány és ronda, nem próbálkoztak volna a kollégáid,ha nem tetszenél nekik. Nagyon sok olyat írtál,amivel én is küzdök,pl. ha nem lelki kötődéssel indul. Én sem hiszem el,hogy a külsőm tetszhet valakinek, pedig a szépség relatív és mindenkinek más alkat tetszik. Szerintem ezt kellene valahogy erősíteni magunkban.
Munkahelyen nekem is volt,aki tetszett,szerettem volna közeledni hozzá,de sajnos foglalt az illető.
Bevallani az érzéseket annak,aki tetszik? Ezzel nekem is gondjaim vannak. Nincs esetleg közös ismerősötök? Lehetne érdeklődni nála,lehet hogy beszélt neki a kiszemelted rólad,lehet abból kiderülne,hogy mit érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!