Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek nyitott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek nyitott a férfiakkal? Lányok/nők,akik bizalmatlanok vagytok/voltatok vagy féltek/féltetek a férfiaktól, ti hogy léptetek túl ezen?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok, 5 éve egyedül. Szeretnék párt találni,de nagyon bizalmatlan vagyok és visszahúzódó és még ha valaki ezek ellenére közeledik felém, megijedek. Nem tudok velük beszélgetni, mert nagyon zavarban vagyok. Önértékelési problémáim vannak, mind a külsőmmel, mind a belsőmmel vannak gondok, de ezeken igyekszem változtatni. Mégsem tudok nyitott lenni. Ti mit csináltatok hasonló helyzetben vagy mit csinálnátok?

2022. máj. 22. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak⁰ pszichológus. Én nem vagyok félénk a kommunikációban, de mivel nem érzem magam szépnek, hiába közeledik egy férfi, az önbizalomhiány miatt nem hiszem el, hogy tetszem, és nem reagálom le őt pedig tetszik. Ő megunja, azt hiszi nem tetszik nekem. Évi 2 ilyet eljátszom. Ne kövesd a példámat.Menj pszichológushoz, én is ezt teszem.
2022. máj. 22. 12:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Ugyanezt élem át én is,amit te írtál. Pszichológushoz jártam, segített is, de még mindig jelen van az önbizalomhiány és a negatív önértékelés.
2022. máj. 22. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Ismerősök haverok barátok útján ismerkedj akikben bízol ne idegenekkel.

Sokkal könnyebb megnyilni olyannak akit már ismersz. Sokkal.konnyebb bízni. Es amiert ő elfogad téged ugy ahogy vagy az önértékelési zavaraidra sem hat

2022. máj. 22. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Van egy ötletem, random emberekkel, akik ismeretlenek gyakorlatozz flörtjelzés, szemezés szintjén. Nem tudom mi törhetné át ezt a ronda vagyok gondolkodást. Nálam ez bátyámtól ered, aki minden nap elmondta nekem 12 éves koromtól 17 ig, hogy ocsmány és ronda vagyok. Amúgy valószínű nem vagyok, mikor hazavittük a középsuli végén az osztályképet, több szülő mondta, hogy én vagyok a legszebb, de én nem ez a széplány típus vagyok. Munkahelyemen most több pasi is kikezdett velem bő egy év alatt, helyes pasik. Aki nem lelki közeledéssel indul, azt semennyire nem tudom elhinni, tévedésnek érzem, mintha álmodnèk, igaz sem lenne. A baj ott van, hogy volt, akivel szuper lelki megalapozas volt, úgy közeledett,de mivel nem volt teljesen konkrét, nem merem annak felfogni. Semmit nem merek reagálni, félek attól,hogy kiderül, ha bevallom tetszik, hogy félreértettem, s kinevet, hogy te nekem tetszenél?Hülye vagy? Egyszer egy fiú tett velem ebben a lelkületben valamit és ez azóta tart ez a bénult félelem. Nem tudok segíteni, de én keresek másik pszichológust, férfit.Neked mi a gyökere?
2022. máj. 22. 13:10
 5/5 A kérdező kommentje:

#3 köszönöm a választ :) Szerintem is könnyebb megnyílni olyannak,akit ismerek.

#4 Nagyon jó ötlet! Egy kicsit ugyan tartok attól, hogy foglalt az a valaki,akivel szemezek :)

Nagyon sajnálom,hogy ilyeneket mondott a bátyád, együtt is érzek veled! Nekem nem a bátyám mondogatta,de én azt kaptam meg rendszeresen 6-7 évesen,hogy dagadt. Nem voltam az, de még pufi sem,egy átlagos kislány voltam. Most viszont van feleslegem,igyekszem is leadni.Ez biztos egy ok és volt olyan is kisgyerekként,hogy nagyon tetszett egy kisfiú,akinek én nem. Ezt úgy fordítottam le,hogy azért nem tetszem, mert csúnya vagyok.

Biztos nem vagy ocsmány és ronda, nem próbálkoztak volna a kollégáid,ha nem tetszenél nekik. Nagyon sok olyat írtál,amivel én is küzdök,pl. ha nem lelki kötődéssel indul. Én sem hiszem el,hogy a külsőm tetszhet valakinek, pedig a szépség relatív és mindenkinek más alkat tetszik. Szerintem ezt kellene valahogy erősíteni magunkban.

Munkahelyen nekem is volt,aki tetszett,szerettem volna közeledni hozzá,de sajnos foglalt az illető.

Bevallani az érzéseket annak,aki tetszik? Ezzel nekem is gondjaim vannak. Nincs esetleg közös ismerősötök? Lehetne érdeklődni nála,lehet hogy beszélt neki a kiszemelted rólad,lehet abból kiderülne,hogy mit érez.

2022. máj. 22. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!