Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tegnap olyan dolgokat vágott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap olyan dolgokat vágott a fejemhez veszekedésnél,amit csak neki mondtam el bizalmasan,még a saját szüleimnek sem. Hogy reagálnátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Tegnap hatalmas veszekedés volt a pasimmal, és első adandó alkalommal az arcomba vágta azokat a dolgokat, amiket bizalmasan mondtam el neki magamról korábban,amikor még csak ismerkedtünk.A házban,és a kertben is veszekedtünk, a szomszédok mindent hallottak. Ez az alattomossága rettentő rosszul esett,és bosszant is egyben, mostanáig nem tudok szemet hunyni fölötte.Ráadásul engem nevezett szemétnek,meg rosszindulatúnak is. Hogy tudok ilyen helyzetben reagálni?
2023. jún. 20. 05:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Mondjuk nem kellett a veszekedésre okot adni.
2023. jún. 20. 05:19
 2/11 A kérdező kommentje:
A veszekedés miatta robbant ki,nem miattam.
2023. jún. 20. 05:20
 3/11 anonim ***** válasza:
20%
Rálépni a mogyoróira...
2023. jún. 20. 05:40
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Máskor ovatosabbnak kell lenni.

Gyakorta visszaélnek és nem tudják átérezni azt amiket a másik mondott vagy ami a másikkal van.csak tehernek érzik hogy megosztottad és le akarja rázni magárol és nem vigasztalgatni vagy támogatni a korábbi dolgaid vagy sérelmeid miatt.

Aki nem járt a te cipődben attol ugy empátiát meg ilyenek ne is várj.

2023. jún. 20. 05:53
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Hagyd ott. A következővel ne veszekedj mindenen.
2023. jún. 20. 06:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Vannak dolgok,amiket az ember elvár egy kapcsolatban a másik féltől, ugyan úgy,ahogy magától is elvárja,és adott esetben meg is teszi.Ha ez nincs meg,vagy felborul,akkor sajna veszekedés van. Szóval egyik fél sem köteles nyelni.Ha valamelyik mégis megteszi,akkor az előbb vagy utóbb de vulkánként ki fog robbanni.
2023. jún. 20. 06:10
 7/11 anonim ***** válasza:
8%
Akkor okulj ebből. Mielőtt kitörnél számolj 10-ig. Szerinted ő volt a hibás, szerinte te. Szerintem ő hülye, te meg helikopter vagy. Ahogy megboldugult ükapámám mondta 1939-ben.
2023. jún. 20. 06:22
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudni, hogy min veszekedtek, mit hozott fel, amit elmondtál, nem tudni, hogy amúgy milyen kapcsolat.

Ennyi alapján a többség azt fogja mondani, hogy szakítsatok.

Az alapján, hogy visszaélt a bizalmaddal, én is azt mondom, hogy jobb lesz ezt a kapcsolatot elengedni. Innentől oda a bizalom, te sose fogsz tudni ugyanúgy megnyílni mégegyszer, és nem jó jel, hogy direkt azzal bánt meg, amiről tudja, hogy érzékeny pont.

2023. jún. 20. 07:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű árulásnak érezném, a bizalmamba fogadtam és ilyen történne az érzelmeim kihűlnének rögtön.
2023. jún. 20. 07:29
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

"Vannak dolgok,amiket az ember elvár egy kapcsolatban a másik féltől, ugyan úgy,ahogy magától is elvárja,és adott esetben meg is teszi.Ha ez nincs meg,vagy felborul,akkor sajna veszekedés van"

Amikor magadról beszélsz, magadat írd oda, nem azt, hogy az ember. Nem az emberről beszélsz, hanem csak magadról.

A kommunikációról és vitázásról hallottál már? Nem csak a nyelés vagy veszekedés a 2 opció. Nem állat vagy hanem egy szimbólumokból álló nyelve használó kommunikációra egyszer majd képes ember.

2023. jún. 20. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!