Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalmatlan vagyok, mert nem tartom jó ötletnek, hogy a párom a volt szeretőjével töltsön két napot?
5 éven át voltak szeretők, hol úgy, hogy mind a ketten kapcsolatban voltak közben mással, hol úgy, hogy csak az egyikőjük volt kapcsolatban, hol úgy, hogy szinglik voltak és csak "barátság extrákkal" volt közöttük.
Azt mondja, hogy a szex 10/10 volt a lánnyal, de párkapcsolatilag, emberileg sosem passzoltak volna, így meg sem akartak próbálni semmi komolyat, bőven jó volt nekik ez így. Állítólag már 1 éve nem volt közöttük már semmi (mi 4 hónapja vagyunk együtt)
Amíg ezt nem tudtam, alapból jó véleménnyel voltam a lányról. Kedves, közvetlen, az a fajta, akivel nem tudsz rosszban lenni... Viszont mióta tudom, mi volt közöttük, azóta látom azt, hogy a párommal néha már túl közvetlen, feltűnnek olyasmik, amik korábban nem. De persze lehet, hogy ezt csak én beszélem be magamnak. Amit viszont nem beszélek be, az az, hogy a párom két napra elmenne vele Bécsbe, ott is aludnának.
Mert a lány Parndorfban szétnézne, de egyedül nem akar annyit vezetni (200 km oda, 200 vissza) és a páromat kérte meg erre. Ő meg igent mondott, mert hogy régen is annyi roadtripre mentek együtt és hogy mi ezzel a baj?!
Neki a lány barátja, függetlenül attól, lefekszenek-e vagy sem, és ez olyan, mintha azt akarnám, hogy a legjobb fiú barátjával ne beszéljen... Nem, ez nem olyan.
Akkor sem örültem volna ennek, ha nem tudom, hogy éveken át (!) szexeltek, de így még inkább rosszul esik.
Barátom azzal szándékozott védekezni, hogy nem kéne neki másik országba menni ahhoz, hogy megcsaljon, meg ha ez lenne a terve, egyáltalán minek mondta volna meg, hogy vele megy, hazudhatott is volna valamit.
Téged ez a pasi hülyének néz. Persze mert megteheti.
Ha korábban is félrekúrós volt mindkettő akkor biztos lehetsz abban hogy most is azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!