Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád a párodnak, hogy egy nős férfi szeretője voltál évekig?
Soha. Minek?
Én sem akarnám tudni, hogy férjes asszony szeretője volt.
Mert nincs jelentősége.
Én el mondanám,akkor mikor már úgy látom egy ismerkedésnél,hogy ebből lehetne komoly.
Fordítva is szeretném tudni.
Van,aki úgy gondolja, ehhez semmi közöm, ezt is elfogadom,csak ne akarjon ismerkedni (velem) ha nem erőssége az őszinteség.
Nem egy kellemes dolog,ha mondjuk valakivel veszünk egy lakást közösen, közös jövőt tervezünk és évekkel később kiderül,hogy pl egy barátjának a feleségét kezelgette.
Mindegy milyen jó ember lett , megváltozott stb... Bennem az ilyesmi kérdéseket vet fel.
Ha ezek után mégis úgy döntök,hogy folytatjuk, akkor onnantól az én döntésem is volt,nem hibázthatom a másikat,hogy átvert.
Én mindig mindent elmondok, főleg ha rákérdez. Minek tagadjam vagy titkoljam? Úgyis lehet hogy kiderül, akkor meg rosszabb.
Vagy elfogad így, vagy nem, mindenkinek van múltja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!