Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsavartam egy nős férfi fejét?
Beszélgetek egy ideje egy házas férfival, akinek nagyon tetszem és elmondása szerint megfogtam a személyiségemmel.
Imponál, hogy odáig van értem, szoktam róla fantáziálni, de ennél többet nem szeretnék.
Nem akarok a gonosz csábító lenni, és elszedni a feleségétől.
Elítélendő, hogy velem kapcsolatosak az orgazmusai, és az enyém pedig vele?
Hogyan adjam a tudtára, hogy nem szeretném ha tovább mennénk a dolgokban?
Lehetőleg úgy, hogy ne sértsem meg vele...
Már gonosz csábító vagy.
Undorítóak az ilyen nől, egy kis egósimogatásért és izgalomért benne vagy egy kapcsolat tönkrecseszésében. Persze ehhez a gerinctelen férfi is kell, akinek jó, hogy otthon szopkodják a farkát, főznek rá, de már megunta asszonypajtás cickóit és másé is kell neki.
Mindketten férgek vagytok.
Nem írom le mit kívánok neked, mert kitiltanak...
Az ilyen ....k miatt nem kezdek senkivel kapcsolatba!
Mocsadék.
Mint írtam nem kívánok továbblépni vele.
Nem a feleségétől félek, pont teszek rá, ha meg akarnám őt szerezni, akkor semmi nem tartana vissza, de ismétlem NEM akarom.
úgy hogy ez a szuka egy majom, te is egy olyan semmirevaló vagy mint a többi hasonszőrű barátnőd, egy fityinget sem értek. Isten óvja a férfit egy ilyen mocsoktól mint amilyen te vagy, remélem ismered azt a szót hogy Karma.
Remélem a felesége rájön a viszonyotokra és még időben elkapja a férfi grabancát, neked meg szépen megkopaszt hogy egy életre elmenjen a kedved a gerinctelenségtől :)
20/L
Nem hiszem azt, hogy jobb vagyok mint a felesége, de nem is rosszabb.
Ha akarnám elcsábíthatnám, de az nem én lennék. Nem izgat a dolog. Nem akarom, hogy elváljon vagy akármi gondja legyen miattam.
Az utolsóként prédikáló kis szűz lánynak mondanám, hogy ő rosszabb mint én, csak előadja a szentfazék dumát, közben lehet ő cifrább dolgokat meglépett már mint én. :)
Kerdezo ilyen kerdeseket me irj ki mert a gyakoris bigottok darabokra tepnek a frusztraciojukkal:-)))Komolyan mint valami virtualis duhongo,elmebaj:-)))
Dehogyis elitelendo nem tortent semmi,nem csalta meg a feleseget az meg h ki es mire gondol szex kozben az full maganugy. Szimplan mondd meg neki h erzel valami kolcsonos vonzalmat de nem szeretned a tortenetet tovabbvinni mert h nem szingli. Ettol meg szivesen beszelgetsz stb... Ha erzelmileg magasabb szinten all mint egy kacsa akkor megerti es nem sertodik meg:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!