Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elcsavartam egy nős férfi fejét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elcsavartam egy nős férfi fejét?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy ideje egy házas férfival, akinek nagyon tetszem és elmondása szerint megfogtam a személyiségemmel.

Imponál, hogy odáig van értem, szoktam róla fantáziálni, de ennél többet nem szeretnék.

Nem akarok a gonosz csábító lenni, és elszedni a feleségétől.

Elítélendő, hogy velem kapcsolatosak az orgazmusai, és az enyém pedig vele?

Hogyan adjam a tudtára, hogy nem szeretném ha tovább mennénk a dolgokban?

Lehetőleg úgy, hogy ne sértsem meg vele...

2016. szept. 22. 17:25
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
58%

Már gonosz csábító vagy.

Undorítóak az ilyen nől, egy kis egósimogatásért és izgalomért benne vagy egy kapcsolat tönkrecseszésében. Persze ehhez a gerinctelen férfi is kell, akinek jó, hogy otthon szopkodják a farkát, főznek rá, de már megunta asszonypajtás cickóit és másé is kell neki.

Mindketten férgek vagytok.

2016. szept. 22. 17:31
 2/41 anonim ***** válasza:
51%

Nem írom le mit kívánok neked, mert kitiltanak...

Az ilyen ....k miatt nem kezdek senkivel kapcsolatba!

Mocsadék.

2016. szept. 22. 17:33
 3/41 anonim ***** válasza:
56%
Megijedtél a következményektől, hogy te leszel a r.banca és a felesége megtép, most már nem olyan mókás benne lenni a megcsalásban :D
2016. szept. 22. 17:34
 4/41 A kérdező kommentje:

Mint írtam nem kívánok továbblépni vele.

Nem a feleségétől félek, pont teszek rá, ha meg akarnám őt szerezni, akkor semmi nem tartana vissza, de ismétlem NEM akarom.

2016. szept. 22. 17:41
 5/41 anonim ***** válasza:
51%
Úristen,miből gondolod hogy te jobb vagy mint a felesége?
2016. szept. 22. 17:53
 6/41 anonim ***** válasza:
36%

úgy hogy ez a szuka egy majom, te is egy olyan semmirevaló vagy mint a többi hasonszőrű barátnőd, egy fityinget sem értek. Isten óvja a férfit egy ilyen mocsoktól mint amilyen te vagy, remélem ismered azt a szót hogy Karma.

Remélem a felesége rájön a viszonyotokra és még időben elkapja a férfi grabancát, neked meg szépen megkopaszt hogy egy életre elmenjen a kedved a gerinctelenségtől :)

20/L

2016. szept. 22. 17:58
 7/41 A kérdező kommentje:
Nem is találkoztunk, én nem is fogunk, higgadj már le te szerencsétlen...:)
2016. szept. 22. 18:01
 8/41 A kérdező kommentje:

Nem hiszem azt, hogy jobb vagyok mint a felesége, de nem is rosszabb.

Ha akarnám elcsábíthatnám, de az nem én lennék. Nem izgat a dolog. Nem akarom, hogy elváljon vagy akármi gondja legyen miattam.

Az utolsóként prédikáló kis szűz lánynak mondanám, hogy ő rosszabb mint én, csak előadja a szentfazék dumát, közben lehet ő cifrább dolgokat meglépett már mint én. :)

2016. szept. 22. 18:07
 9/41 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem erdekelne,nem ra masztiznal.Meg leszel neki.Hamarosan.
2016. szept. 22. 18:12
 10/41 anonim ***** válasza:
52%

Kerdezo ilyen kerdeseket me irj ki mert a gyakoris bigottok darabokra tepnek a frusztraciojukkal:-)))Komolyan mint valami virtualis duhongo,elmebaj:-)))

Dehogyis elitelendo nem tortent semmi,nem csalta meg a feleseget az meg h ki es mire gondol szex kozben az full maganugy. Szimplan mondd meg neki h erzel valami kolcsonos vonzalmat de nem szeretned a tortenetet tovabbvinni mert h nem szingli. Ettol meg szivesen beszelgetsz stb... Ha erzelmileg magasabb szinten all mint egy kacsa akkor megerti es nem sertodik meg:-))

2016. szept. 22. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!