Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsavartam egy nős férfi fejét?
Beszélgetek egy ideje egy házas férfival, akinek nagyon tetszem és elmondása szerint megfogtam a személyiségemmel.
Imponál, hogy odáig van értem, szoktam róla fantáziálni, de ennél többet nem szeretnék.
Nem akarok a gonosz csábító lenni, és elszedni a feleségétől.
Elítélendő, hogy velem kapcsolatosak az orgazmusai, és az enyém pedig vele?
Hogyan adjam a tudtára, hogy nem szeretném ha tovább mennénk a dolgokban?
Lehetőleg úgy, hogy ne sértsem meg vele...
33-as, hogy tépne meg, amikor azt sem tudja ki vagyok, hol lakok, hogy nézek ki, mi a nevem? :D
Nem kommunikálok a férfival telefonon, se fb-n.... ne nézzetek ennyire kispályásnak. :D
35-ös, igen óriási nagy ri_banc lehetek, ha még nem csaltam meg senkit és egy kapcsolatom volt. :) (nincs köze a szakításomnak ehhez a sztorihoz)
Milyen jó lenne, ha mindenki csak annyira lenne ri_banc mint én. :D
57% árulkodó.
Bírom amikor frusztrált kisfiúk lánynak adják ki magukat. :)
13as vagyok
Hogy ráugrottak a témára az erkölcscsőszök,pedig nem is trollkodsz.Nagyon kemény.Lassan 2 hete pörög ez a kérdés.
Micsoda egó,micsoda tartás,minő önbizalom és magabiztosság!
A kérdező egy ri@,anc és kész!Mert megmondtam!
És mert megmondtam ezért úgy is van nemde?
Eez igen!
Amúgy érdekesek ezek az eltúlzott reakciók.Talán csak nem terelnek vagy hárítanak?Netán találva érzik magukat?
Elkövettek maguk ilyesmit,vagy elszenvedői voltak efféle eseménynek?
Ha valóban megtették azt amivel a kérdezőt vádolják akkor hallgassanak,ha pedig elszenvedtek ilyesmit akkornem lehet hogy személyiségükkel és életviteĺükkel maguknak köszönhetik ami történt velük?
39-es, igaz én álltam be a kör közepére, hogy dobáljanak, csak azt érzem, az dobál a legerősebben, aki nem különb mint én.
De hát ez a gyk már csak ilyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!