Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsavartam egy nős férfi fejét?
Beszélgetek egy ideje egy házas férfival, akinek nagyon tetszem és elmondása szerint megfogtam a személyiségemmel.
Imponál, hogy odáig van értem, szoktam róla fantáziálni, de ennél többet nem szeretnék.
Nem akarok a gonosz csábító lenni, és elszedni a feleségétől.
Elítélendő, hogy velem kapcsolatosak az orgazmusai, és az enyém pedig vele?
Hogyan adjam a tudtára, hogy nem szeretném ha tovább mennénk a dolgokban?
Lehetőleg úgy, hogy ne sértsem meg vele...
13as vok
Erósnek hiszed magad kedves kérdezőnéni. Hiszek neked.
Most még az vagy.De adódhat olyan élethelyzet amikor ez megváltozik.Amikor egyszerre kerültök olyan helyzetbe amikor csak egymással tudjátok megbeszélni a bajotokat.
Hidd el nekem se arról szólt hogy nem férek el a gatyámban.
Mi is csak beszélgettünk.Aztán megtörtént.
És igen,létezik akkora ,,baj".
Hogy akkor le kell zárni most azonnal?
Mondanák az okosok.Az nem olyan egyszerű.Mint mondottam volt fentebb,valaki sìrni fog.
Lehet hogy ezt nem érzi az aki még nem volt ilyen helyzetben.Ez talán érthető.De akkor mért itélkezik?
Én nem szeretem a pacalt például,és nem is kóstolnám meg.
Éppen ezért nem is véleményezem.Ilyen egyszerű ez.
Dehát hiába na,mi vagyunk az 5millió futball,politika és párkapcsolat szakértő hazája.
Na,eleget nőztem mára megyek xboxozni
21-es, nem lehet eldönteni, hogy ki kihez vonzódjon.
Majd ha a férjem fejben megdugja a hr-es kis csajt akkor el kéne válnom tőle, vagy mi?
Valószínűleg azért "dugja" mert bejön neki és látja minden nap, de akkor kövessem a munkahelyre és álljak elé, hogy ne nézhessen rá?
Persze biztosan nem esne jól, de én ezt mivel szabályozhatnám?
Te is nagyon jól tudod, hogy sehogy.
A fizikai kontakt nem fog megtörténni, de ezt már írtam.
Ennél többet nem tudok tenni.
17-es vagyok. Sosem kacérkodtam olyannal akiről tudtam, hogy kapcsolatban van. Lehet neked nehéz ezt elképzelni, de én tiszteletben tartom azt, hogy valakinek van párja. Másrészt nem vagyok vallásos és nem élek egy könyv szerint. Ezért nem is írtam azt, hogy olvass Bibliát, ki sem nézném belőled, hogy el tudnál olvasni egy akkora terjedelmű könyvet. Mindössze ezt a 10 dolgot másoltam ide belőle. Ha ezt a tizet betartod vagy legalábbis figyelembe veszed akkor legközelebb nem esel ilyen hibákba és nem kell itt ilyen kérdéseket feltenned. Nem kell akkor feltenned magadnak és másokak azt a kérdést, hogy elítélendők-e a cselekvéseid.
Érdekes, hogy azt meg tudod vele beszélni, hogy egymásra gondoltok dugás és önkielégítés közben, de azt nem tudod a tudtára adni, hogy nem akarsz töle többet és nem akarod elszedni a feleségétől. Véleményem szerint ez azért van, mert igazából eszméletlenül megdugatnád vele magad és az sem érdekelne téged, hogy feleslége van. Az egésztől egy aprócska pici erkölcsi hangocska válszt el, ami a háttérből súgja neked, hogy ezt lehet, hogy mégsem kellene. Ezért bizonytalankodsz te itt. Ha száz százalékig biztos lennél abban, hogy nem akarnád vele megdugatni magad akkor nem tanácstalankodnál itt.
25-ös, hát persze.
Ez a nem gondoltam még olyanra, akinek van párja duma egyenértékű lehet a házasság előtt nincs szex, jó erkölcsű elvvel, ugye?
Ugyan kérlek!
Bár ha még nem volt párkapcsolatod, nem vonhatlak felelősségre a támadásodért...:)
Akartad volna már pattintodad volna.
Lehet drasztikusan, úgy hogy letiltod és kész.
Lehet finomabban, de határozottan, úgy hogy elmondod kihoztátok a helyzetből amit lehetett és a csúcson abbahagyjátok.
Vagy egyszerűen keresel egy másik lovagot, aki újabb és érdekesebb, ő meg majd lekopik.
Találd ki, miért ragaszkodsz még hozzá, a többi már gyerekjáték!
Itt igazából nem a kérdező a gerinctelen és a gusztustalan, hanem a pasi...
Amit a kérdező csinált abban talán nincs semmi gáz, ellenben ha tudom, hogy feleségem van, nem állok le flörtölgetni mással. Nyilván mindkét nem egójának jót tesz ha bejön a másik nemnek, de van egy határ amit nem lèpünk át akkor ha párkapcsolatban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!