Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nős férfi belém szeretett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nős férfi belém szeretett,sosem történt velem ilyen. Tanácstalan vagyok. A többi lent ! Van erre jó megoldás ?

Figyelt kérdés

A férfi, akitől a lakást bérlem, nős,és mióta ott lakom rengetegszer beszéltünk,naponta kétszer hív,este írunk..ereztem már ennyi idő után hogy valami jó érzés van bennem, de mivel nős,így semmit nem is képzeltem bele.

Az egésznek az lett a vége hogy múlt héten eljött és megcsókolt,pár órát kettesben voltunk de semmi más nem történt köztünk,nem volt sex,csak beszélgettünk,nem is erőltette.

Másnap este hívott és mondta következő reggel eljönne,mert szeretne beszélni velem.

Elmondta hogy hogyan érez irántam.Persze én is hasonlóakat érzek,de annyira váratlanul ért mikor azt mondta hogy már azon gondolkodik,hogy elválna miattam,de mi van ha mégsem működne velünk,és a két szék közül a padlóra esne...

A dolog tényleg három hónap alatt forrta ki magát,nem is értem hogy jutottunk idáig.

Nem szeretnék váló ok lenni.

Most kértem 2 hét gondolkodási időt,hogy egyáltalán én is át tudjam gondolni,hogy ez mi,és mi lehetne a legjobb és legrosszabb lehetőség.

Ha valaki esetleg már járt így... tudom ez nem szép dolog,nem vagyok R**anc és nem akarok senkit szét szedni,én voltam a legjobban meglepődve hogy ezzel állt elém

Én lennék a legboldogabb ha egy ilyen férfi lenne a társam..nyilván nektek nem,de számomra tényleg a nagybetűs férfi annak ellenére hogy éppen velem csalja a feleségét...de bennem is megfordult a kérdés hogy vajon majd évekkel később engem is elhagy más miatt?

Vagy hogy tiszta lelkiismerettel tudnék így belevágni a dologba ?

Nem akarok szerető lenni,ez nem is opció.

Részemről két dolog lenne...vagy semmi, elköltözöm és vége lenne mindennek ezzel.

Vagy pedig megpróbálnánk valahogy együtt,de erre esély sincs,hiszen otthon mit mondana hova megy miért megy és kivel...rohadt nehéz 😏

Tanácstalan vagyok.

2020. okt. 5. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Éretlen vagy. Érett nő vagy nemet mondana, vagy szerető lenne. De te,...
2020. okt. 5. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem te vagy a r.banc, hanem a pasi. Feltehetően nem te vagy az első bérlő, akivel ezt eljátszotta. A lelkiismeret itt elsősorban nem neked kell, hanem neki.

Nagy hiba volt ebbe belemenned, most kereshetsz másik albérletet.

2020. okt. 5. 20:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Férfi bérlő volt előttem ott,de igen,volt neki egy éjszakás kalandja már,ezt tudom.

De nem volt köztünk testiség,semmi.

És nem is akarja,mert annál jobban tisztel minthogy annyira kelljek neki.

1-es mi az hogy legyek szerető?

Ezt nem akarja ő sem,pont ez az,ezért nem akart sexet sem,pedig én már benne lettem volna.

Ezt egy férfi sem utasította volna vissza .

Nekünk csak az a két lehetőség van hogy hagyjuk egymást vagy pedig engedünk az érzéseknek,de nyilván neki kell döntenie,neki van veszíteni valója

2020. okt. 5. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
A két szép szemedért,pár óra dumcsi után dobná a feleségét csak úgy pikk-pakk.😅Szeretőnek akár, azért is mondta ezt a nem akar a két szék közül a padlóra esni dumát.Szerető leszel,már most látszik a mondataidon.
2020. okt. 5. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Hát mennyire ismerted meg tisztességes férfinek? Gondolod, hogy halálosan szerelmes beléd, és a feleségét már nem szereti? Gondolod, hogy ha összejönnétek, hosszútávú, boldog kapcsolatotok lenne?

De amúgy ha nem szereti a feleségét, hagyja el, akár van más a képben, akár nincs. Ha meg szereti, en udvaroljon másnak. Ez a két szék között a pad alá arra utal, hogy inkább van szar kapcsolatban, mint egyedül. Kapcsolatfüggő. Ez nem szimpatikus benne.

2020. okt. 5. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Szia.

A beszélgetéssel az ujja köré csavar majd. Az lesz a vége hogy halogatni fogja a válást ha belemész, de szexelni mindig lenne kedve, azért jönne. Egyszerű a recept: azt mondja amit hallani akarsz, nem amit kellene hallanod.

Bár jobb lenne ha hagynád a csávót. Fogd fel úgy hogy általa megvan milyen társat akarsz mik a szempontok. Csak persze szingli pasit. :)

Vigyázz magadra, légy óvatos, majd légyszi írd meg mi lett mert engem érdekel.

2020. okt. 5. 21:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Lehet rosszul írtam le.

Nem ígéri a válást,hanem mondta,hogy ha elválna miattam akkor nem tudja mi lenne,mi meddig lennénk együtt,hogy elhagyja a feleségét a lányát,mindent felrúg,aztán köztünk 3 hónap után véget érne mert nem működik.

Erre érti ezt.

Ő nem hajtja és ígéri hogy elválik hogy megkapjon.

Szó sincs erről.

És mint mondtam,legutóbb én szerettem volna sexet,és akkor is ő mondta hogy gondolkodjunk èsszel,mert ha sexelünk még jobban egymásba habarodunk és akkor mi lesz a jövőben.

Soha egy szóval nem mondja hogy legyek a szeretője,csináljuk titokban,semmi ilyet.

Csak azt,hogy mi lesz így velünk ha még jobban bele megyünk és szerelmesek leszünk.

2020. okt. 6. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
sosem értettem a független szingli nőket, mi a f..szt esznek foglalt gyerekkel rendelkező pasikon, mikor van egy csomó szingli is. Lehet, nem a legjobbak, csak albiban élnek és kevés a fizujuk, de inkább ennék minden másnap palizert egy ilyennek közösen filmezve összebújva, mint mennék bele olyan kapcsolatba ahol vm idősebb pasi elkurv.a az életét, házasságát próbálna felszedni (eljátszva a tisztességest), aztán meg hozná nekem a kölykét, hallgatnám az exfeleséggel kapcsoaltos játszmáit... Nők, hova teszitek az eszeteket, más levetett rongyát szeditek fel mikor van új is?
2020. okt. 7. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!