Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejohet vele a dolog még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejohet vele a dolog még?

Figyelt kérdés
10eve ismerem a pasit volt hogy beszéltünk de zömében csak köszöntünk nagyokat egymásnak. Majd úgy 8 évvel ezelőtt beprobalkozott nálam allitolag szerelmes volt akkor belém de én nem akartam vele lenni.teltek az évek majd egy ügyben betartott nekem és 3 évvel ezelőtt alaposan kiosztottam bántó dolgokat mondtam neki megmondtam hogy ne üzengessen nekem másokkal és hogy soha nem lesz köztünk semmi. Na de erre rá úgy 1ev múlva megváltozott bennem valami és vonzódni kezdtem újra hozzá és érzek valamit iránta megismernem szívesen. 2 évvel ezelőtt írtam neki fbn hogy megbantam hogy úgy beszéltem vele és szeretném ha jobban lennénk de nem válaszolt semmit. Viszont ahogy elkudltem a levelet rögtön megnyitotta és olvasta . A lényeg azóta sem tudom kiverni a fejemből mit gondoltok lehetne esélyem nála? Én úgy tudom azóta sincs komoly párkapcsolata csak rövid viszonyok.

2023. szept. 10. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"allitolag szerelmes volt akkor belém de én nem akartam vele lenni" - Eddig elég olvasni, ami utána van az felesleges hülyeség.

Mégis miért érdekelnél valakit, akit korábban elutasítottál? Ha egy marék krumplinál több esze van, akkor tök jogosan szarna rád magasról.

2023. szept. 10. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el, akkor nem kellett neked most meg te nem kellesz neki, ami teljesen érthető dolog. (max. ha van annyi esze megdug és kihasznál , majd dob a francba a régi sérelmekre hivatkozva, hogy elutasítottad).
2023. szept. 10. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. szept. 10. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tyű,itt aztán kavarognak az érzések rendben! Most már nem gond, hogy korábban betartott neked?
2023. szept. 10. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Lett penze mi azert bantad meg?? Inflacioban a gazdagabb palik kellenek pff..
2023. szept. 10. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!