Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok a megcsalásrol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a megcsalásrol? ti képesek lennétek rá? vagy már meg tettétek? szerintem elég undorít dolog leginkább férfiak képesek rá bár nem tudom miért ők de persze nők is de férfiak többen csoportban láttam egy férfi ezt írta

Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 17:57
 1/5 A kérdező kommentje:

Vannak-e itt olyanok, akiket még soha

nem csalt meg senki..?

Meséljétek már el,

hogy milyen érzés az....

2023. júl. 20. 17:57
 2/5 A kérdező kommentje:
ja úgy írta mintha ő már megtete volna kommentbe nevetős smile
2023. júl. 20. 17:59
 3/5 ea91 válasza:
69%
Engem még nem csaltak meg, és én sem csaltam meg a párom. Jó érzés, büszke vagyok. 😇
2023. júl. 20. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
Engem már megcsaltak és én is csaltam. Amikor akit a legjobban szerettem, róla derült ki, hogy mit tett, onnantól kezdve évekig nem tudtam senkit igazán közel engedni magamhoz és "ámokfutottam".
2023. júl. 20. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már olyannal, aki megcsalt. De ez őt minősíti. Én soha nem tennék ilyet. Ha valakit szeretek, akkor nem fogom megalázni. Ha meg nem szeretem, akkor szakítok, és leszek azzal, akit szeretek.
2023. júl. 21. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!