Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem lekezelő dolog?
Igen, jól sejted. Nem önt el a szégyen, hogy ilyen barátaid vannak? Vagy hogy veled csalta a barátnőjét?
Komolyan kell neked ez a nyomorult féreg az életedbe? Minek??! Hogy legközelebb téged csaljon?
Aranyból van a farka, ugye?
Amíg így viselkedsz, ne is várj tiszteletet senkitől.
Én nem akarok vele járni, csak 1 botlás volt, tőlem aztán úgy csalja a nőjét ahogy akarja
De azert lehet segítek a csajnak felismerni mi megy a háta mögött, istentudja hány nővel
Nem mondanám....
5 éve húzódik ez a dolog, sajnos mostanra sikerült beadni a derekam...
Te tudtad, h van baragnoje, megis belementel!! Es ezert meg te akarsz kopni a lanynak?!?!
Jesszus! Nokent irom, en sem lennek utana mar a baratod.
Szanalmas vagy! Hisz senki sem kenyszeritett!!
#5: Akkor meg fel kell nyomni, és ennyi. Nem kell elkezdeni lelkizni, hogy utána mi lesz, ha a pasi megutál. Kit érdekel? Pukkadjon meg!
Növessz egy kis gerincet, aztán tedd meg, amit helyesnek érzel. De ha van egy csepp eszed, innentől te fogsz haragban lenni ezzel a gyökérrel.
Mondjuk eleve le se kellett volna vele feküdni.
Értsétek meg, hogy nem érdekel a barátnője😂 nem én vállalok felelősséget a kapcwolatukért
Csupán annyi hogy aki szórakozik velem, azzal én is azt fogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!