Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni akkor ha minden tökéletes lenne a kapcsolatban leszámitva azt hogy ha engem megbánt még neki áll feljebb és lekezelő módon beszél velem?
El lehet érni azt a pasiknál hogy azt akarja amit te, es ugy hogy azt hiszi ő akarta
Triviális pelda:
(Pl.pufgogsz hogy egesz nap nem iþ le se sz.r. de elmennél inkább vele valahova)
Te: szia hogy vagy mizu
Ő: elmondja bla bla bla, visszakerdez es te?
Te: nem is tudom. Épp éhes vagyok nemtom főzzek e, vagy talán ennék pizzát, de rendelni nem olyan ah lehet főzök
Ő: van egy ötletem! Menjunk el egyutt pizzazni!
Es akkor kajak azt hiszi, ő találta ki, ő hívott meg téged.
Közben te irányítottál mindent.
Nem kellett lecseszni, hogy egész nap le se sz.r, nem kellett a képébe vágni, hogy nem visz el sehova bezzeg a haverokkal elmegy, nem kellett KÉRNI sem, hogy veled is fogallkozzon, veled is találkozzon, nem.kellett nyarvogni sem hogy hiányzik es feltetelezni hogy te meg biztos nem hiányzol neki. Csak mert ez szokták csinálni, akik nem észrevétlenul, hanem direktbe erőszakosan akarnak irányítani ami persze védekezést dacot támadást vált ki.
1.voltam
Ezt amugy eljegyzéssel, gyerekvállalással is meg lehet jatszani, hogy a férfi azt higyje ő akarta...
Ez a férfiaknál vmiért mérhetetlenul fontos hogy ugy érezzék ők irányítanak.
1.
Ez nem tökéletes kapcsolat,ezt te is tudod. Így nem bánik értelmes ember a társával.
Ha a társad ilyen, akkor egy önbizalomhiányos pasi,akinek bántja az egóját,ha nem neki van igaza,és képtelen belátni,hogy ha hibázik.
Jó idegeid vannak, ha tűrsz és nyelsz .., de ha neked így jó...
"most mit csináljak bmeg,
Azán rámcsapja az ajtót és napokig tartó kuss.."
Most próbálom elképzelni, hogy hogyan viselkedne veled, ha nem lenne "jámbor és jólelkű".
Na az exem is ilyen volt. Kuka.
Mindig én kértem tőle bocsánatot, neki állt feljebb . Na ebből elegem lett egy idő után .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!