Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segit nekem feloldani a következő nagy ellentmondást a nőkkel kapcsolatban?
Mert az "domináns" és "magabiztos"! :D
Ez arra emlékeztet amúgy, mikor az egyik filmben háborús játékokat gyárt egy fazon és kédezi a tanácsadója:
"De uram, ez nem túl erőszakos?"
"Dehogynem. Éppen ezért hívjuk másként. ""Kalandosnak"". Azt szeretik, veszik..."
"A nők arra hivatkozva utasitják el a szűz srácokat, hogy azok frusztráltak, ebből kifolyólag esetleg agresszivek lehetnek"
én ezt a kifogást még az életben nem hallottam. én azért utasítanék el egy szűz srácot, mert nem vágyok tanítónéni szerepre. tudom magamról, hogy nem vagyok türelmes, és nem viselném jól, ha én kielégületlen maradok, mert nem tudja, hogy érjen hozzám, vagy gyorsan elsül. vállalom, hogy szexuális téren kifejezetten önző vagyok, nem elégít ki csupán az, hogy a partneremet boldoggá tettem.
Hát én erről eddig életemben nem hallottam, meg nem is találkoztam ilyenekkel. Nem tudom te hol élsz vagy honnan veszed ezeket.
Lehet nem a Való Világot meg ilyeneket kellene nézni, meg nem az Éjjel-nappal Budapestből kellene kapcsolati inspirációt szerezni. A valóság nem ez, hagyjuk már.
Az olyan csaj meg, aki az agresszív pasikat "kedveli" nyilván egy nagyon gyenge személyiség, 0 élettapasztalattal vagy kapcsolati előzménnyel. Ez megint csak egy újabb kifogás, hogy miért nem jött össze egy csajjal a szex.. nyilván mert nem agresszív macsó vagy, ja :'D Simán csak nem jöttél be neki, ennyi.
Szia!
Én nő vagyok és szerintem, ez csak kifogás volt a lány részéről, nem akarta megmondani az igazat :/
Elég primitív minent arra vezetni, hogy "hámmer ronda vagy azé"... Jó lenne nem mindig erre elvinni a dolgokat.
Nem a külsőségekre akartam ezzel utalni. De pont a napokban volt ilyen kérdés, hogy "miért nem szeretik a nők a kedves pasikat?" aztán kiderült, hogy a kérdező nem kedves, hanem tejbetök meg papucs... Nem a külsőségeket akartam ezzel hangsúlyozni, hanem inkább azt, hogy ha nem olyan a viselkedése, hozzáállása, kisugárzása ami annak a bizonyos lánynak tetszik, az nem azt jelenti, hogy az a csaj biztos az agresszív állatokat kedveli.
Vagy mondjuk lehet az zavarta, hogy szűz, de ahogy előttem is leírták, ennek semmi köze az agresszióhoz, csak nem akarunk tanítónénik lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!