Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki segit nekem feloldani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segit nekem feloldani a következő nagy ellentmondást a nőkkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Erről lenne szó: A nők arra hivatkozva utasitják el a szűz srácokat, hogy azok frusztráltak, ebből kifolyólag esetleg agresszivek lehetnek(a nők szerint, szóval ez nem az én álláspontom!), na és most jön a csavar, a nagy ellentmondás: A nők legalább 80%-a olyan férfiakkal jön össze, akik max csak addig a pontig nem erőszakosak a nőjükkel, amig az történik, ami nekik megfelel, egyszerűen kifejezve macsókkal, érdekes, a macsókkal összefüggésben miért nem zavarja a nőket az agressziv, lekezelő viselkedés?... Sőt, a macsóknak sok esetben miért van még az is elnézve a nők részéről, hogy félred.gnak? Egy szűz férfi esetében meg miért zavarja kb minden a nőket?... Miért van ez? Magyarázza el valaki, aki jártas ebben a témában!

2017. aug. 22. 20:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%

Mert az "domináns" és "magabiztos"! :D

Ez arra emlékeztet amúgy, mikor az egyik filmben háborús játékokat gyárt egy fazon és kédezi a tanácsadója:

"De uram, ez nem túl erőszakos?"

"Dehogynem. Éppen ezért hívjuk másként. ""Kalandosnak"". Azt szeretik, veszik..."

2017. aug. 22. 20:38
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem, ez a 80% eleve hülyeség, bár valóban vannak ilyen nők is.
2017. aug. 22. 20:38
 3/18 A legrosszabb ***** válasza:
20%
Számtalanszor ecseteltem ezt már itt én is, hogy a jóképű, burzsuj, luxusautós, gátlástalan, tapló baromállatnak (amolyan Carmageddon Ricsi típusú gyökereknek) lazán elnézik az ordibálást, a bunkózást, a pofont, a verést, a kis középszerű, átlagéletvitelt folytató, hétköznapi srác meg azonnal pattintva van, ha egy icipicit fel meri emelni a hangját. Meg lehet nézni, hogy a rendszeresen elgyepált idióta csajok mint a légypapír úgy ragadnak az agresszív faszijukra.
2017. aug. 22. 20:43
 4/18 anonim ***** válasza:
80%

"A nők arra hivatkozva utasitják el a szűz srácokat, hogy azok frusztráltak, ebből kifolyólag esetleg agresszivek lehetnek"

én ezt a kifogást még az életben nem hallottam. én azért utasítanék el egy szűz srácot, mert nem vágyok tanítónéni szerepre. tudom magamról, hogy nem vagyok türelmes, és nem viselném jól, ha én kielégületlen maradok, mert nem tudja, hogy érjen hozzám, vagy gyorsan elsül. vállalom, hogy szexuális téren kifejezetten önző vagyok, nem elégít ki csupán az, hogy a partneremet boldoggá tettem.

2017. aug. 22. 21:02
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

Hát én erről eddig életemben nem hallottam, meg nem is találkoztam ilyenekkel. Nem tudom te hol élsz vagy honnan veszed ezeket.

Lehet nem a Való Világot meg ilyeneket kellene nézni, meg nem az Éjjel-nappal Budapestből kellene kapcsolati inspirációt szerezni. A valóság nem ez, hagyjuk már.

Az olyan csaj meg, aki az agresszív pasikat "kedveli" nyilván egy nagyon gyenge személyiség, 0 élettapasztalattal vagy kapcsolati előzménnyel. Ez megint csak egy újabb kifogás, hogy miért nem jött össze egy csajjal a szex.. nyilván mert nem agresszív macsó vagy, ja :'D Simán csak nem jöttél be neki, ennyi.

2017. aug. 22. 21:15
 6/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nő vagyok és szerintem, ez csak kifogás volt a lány részéről, nem akarta megmondani az igazat :/

2017. aug. 22. 21:23
 7/18 anonim ***** válasza:

Elég primitív minent arra vezetni, hogy "hámmer ronda vagy azé"... Jó lenne nem mindig erre elvinni a dolgokat.

2017. aug. 22. 21:34
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem a külsőségekre akartam ezzel utalni. De pont a napokban volt ilyen kérdés, hogy "miért nem szeretik a nők a kedves pasikat?" aztán kiderült, hogy a kérdező nem kedves, hanem tejbetök meg papucs... Nem a külsőségeket akartam ezzel hangsúlyozni, hanem inkább azt, hogy ha nem olyan a viselkedése, hozzáállása, kisugárzása ami annak a bizonyos lánynak tetszik, az nem azt jelenti, hogy az a csaj biztos az agresszív állatokat kedveli.

Vagy mondjuk lehet az zavarta, hogy szűz, de ahogy előttem is leírták, ennek semmi köze az agresszióhoz, csak nem akarunk tanítónénik lenni.

2017. aug. 22. 21:45
 9/18 anonim ***** válasza:
Meg nekem mindig bökte a csőrömet ez a "nők" dolog. Nem drágám, egy csajszi átbaszott, vagy egy csaj valamiért izgul arra ha naponta 3szor megverik. De miért kell minden nap kiírni egy ilyen kérdét, amit 1 csaj miatt valamiért az összes nőre leáltalánosít?
2017. aug. 22. 21:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, én egy magabiztos, kiegyensúlyozott szűz sráccal jöttem össze és több éve együtt vagyunk, ezt kapd ki
2017. aug. 22. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!