Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem észre az ellentmondást a piercingekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Bármilyen kérdést olvasok itt gyakorin piercingekkel kapcsolatban, a férfi válaszadók nagy része kifejezetten negatívan áll a dologhoz, undorítónak tartja őket, és azt mondja, hogy egy nőn ne legyen sehol. Közben meg több piercinges nőként gyakran szólítanak meg csak ezek miatt az utcán, vagy ha nem is miattuk, a "való életben" a férfiak nagy része mégis szexinek tartja a testékszereket. Nem látom, hogy undorodnának tőlem, hiszen nőies vagyok, szépnek mondott. Akkor hogy is van ez? Élőben álszentek sokan vagy csak ide járnak pont olyan emberek, akiknek ez nem tetszik?2016. jan. 19. 21:10
1/5 anonim válasza:
Nem szexinek hanem ribinek tart, azert szolit meg mert azt hiszi kaphatobb vagy, es a malac karika az orrodban is a kicsapongo eleted jelkepe.
2/5 anonim válasza:
Ha nem ugyanazok a férfiak szólítanak meg, akik a GYIK-en elítélik a piercinget, akkor a kérdésed értelmetlen, hiszen más emberekről van szó. Netán szoktad őket kérdezni a GYIK-es posztolási szokásaikról?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem orrkarikám van, de persze értem, mit akarsz mondani, ez is benne van. Mondjuk azért elég elavult dolog már ribisnek tartani az ilyesmit, főleg ha valakinek pl. a szemöldökében van, vagy hasonlók:D Az orr sem egy erotikus testrész, nem is értem, az miért utal kicsapongó életre.
2016. jan. 19. 21:26
4/5 anonim válasza:
neten nagy az arcuk, nem szép nőies piercingre gondolnak, hanem ahogy az egyik válaszoló írta, hogy malac karikára
élőben amúgy szexinek szokták tartani
5/5 anonim válasza:
nem tudom, fültágítóm van(majdnem 3 centis mindkét fülben), orrtágítóm(3mm), a fejemen még egy piercing, a köldökömben 2(de azt senki se látja), volt a mellkasomban, és annyi az egész, hogy van saját stílusom ahogyan öltözködöm és ez egyáltalán nem ad okot arra, hogy bárki szexinek találjon. sőt. tetoválásom is van. összesen csak 5 darab(tarkó, kéz). de ezek sem adtak okot eddig, hogy könnyűvérű, romlott, riherongynak nézzenek. sajnos mégis csak a ruha teszi az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!