Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi bajotok van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi bajotok van a férfi intim piercingekkel?

Figyelt kérdés

Piercerként dolgozok egy eléggé frekventált szalonban Pesten, és tapasztalataim szerint elég sok fiatal (18-26 év közötti) fiú és lány rakat be intim piercinget. Viszont itt nézegetve, rengeteg, magát lánynak valló egyén utálkozik, fejezi ki nemtetszését.

Elkezdtem itt a szalonban is beszélgetni erről a témáról, és elég meglepő válaszokat kaptam - olyan lányok, akik most szúrattak intim, vagy mellbimbó piercinget, egyenesen elutasítják a lehetőségét, hogy egy férfinak is legyen hasonló testékszere!

Miért van ez?

Lányok, komolyan, ha álmaitok pasijáról kiderülne, hogy van odalent egy kis extra, ti kirugdosnátok az ágyatokból, legyen az komoly kapcsolat, vagy csak egy egyéjszakás? Ennyire ódzkodtok már csak annak a lehetőségétől, hogy egy intim piercinges srác okozzon nektek örömet?

2015. máj. 27. 10:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%

én nem ódzkodok tőle. ha meg álmaim pasijának lenne, imádnám. szerintem a nagydarab kigyúrt szép pasiknak jól tud állni.

Nem tudom, mi oka lehet ennek az ellenszenvnek, talán az, hogy a homik közt is sokan rakatnak be.

2015. máj. 27. 11:12
 2/18 anonim ***** válasza:
90%

Az biztos, hogy nem rugdosnám ki!

21\l

2015. máj. 27. 11:23
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

Sry, hogy beleszólok, (nem lány vagyok, csak intim PC tulaj :D) de több lánnyal is beszéltem már a témáról (mivel van pár) és alapvetően ahogy én leszűrtem két fő gondjuk szokott lenni. Az egyik, hogy izlésesen és jól kell elhelyezni az ékszereket, tehát nem mindenkinek áll jól mindegyik fajta.

Másrészt amitől félnek az a makk, mert félnek, hogy bajt csinál a fém odabent. (ezt én sem preferálom ezért oda nem is tettem ékszert)

Bocsi az offért.

2015. máj. 27. 11:26
 4/18 anonim ***** válasza:
Semmi. Lányként nekem is van,miért ne lehetne a fiúknak is?
2015. máj. 27. 11:28
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
Balesetvezsélyes. Ennyi.
2015. máj. 27. 15:46
 6/18 anonim ***** válasza:
semmi csak ha bele akad a haja a csajnak vagy valami az azért kellemetlen. arcnál (cheek piercing) is szardolog lehet :D (ez utóbbi már megtörtént velem is, nem tudom mit érezhetett a gazdája:D)
2015. máj. 27. 20:44
 7/18 anonim ***** válasza:
12%

Válaszoltam már egy kérdésnél. Nem tetszik mert számomra balesetveszélyesnek tűnik. Para, hogy kiszakad a gumi vagy esetleg felsért belül.

Az albert herceg a legtaszítóbb. De vannak olyanok amik nem zavaróak, egy pici scrotum piercing ha nem is izgat, de nem is zavarna/feszélyezne.

A srácot meg nem dobnám ki, ha kölcsönösen szeretjük egymást lehet megoldást találni a problémára.

2015. máj. 27. 22:52
 8/18 anonim ***** válasza:
Még sosem érintettem férfi intim piercinget, de képeken,filmekben tetszik a férfiakon a mellbimbó piercing. Speciel azokra gondolok,akiknek arányos az alkata,tehát nem nagy lógós férfimellbe szurat...Péniszen viszont nem tetszik se képen,se videón,és nem is nézném meg élőben,mert egy srácnak láttam a helyét évekkel ezelőtt,megmutatta a farkát, és állati nagy lyuk volt a makkján,ami a régen kivett piercing miatt volt.
2015. máj. 29. 00:07
 9/18 anonim ***** válasza:
43%

Egy férfi nemi szervbe a piercing nem oda való dolog, ahogyan egy női nemi szervbe, mellbimbóba sem. Manapság az emberek már nem tudnak mit kitalálni jó dolgukban. Nem tehetek róla, ezt gondolom.

Persze ha a barátom akarna egyet, állok elébe, ha ő ezt akarja, de számomra egyáltalán nem izható. 22\L

2015. máj. 29. 05:18
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is balesetveszélyesnek tűnik. Nekem a fülbevalóim is mindig beakadnak valamibe, pl. hajmosás után a törölközőbe, ölelkezéskor a párom pulcsijába, esetleg a párnahuzatba. Nyilván egy intim piercig nincs ennyi "veszélynek" kitéve, de akkor se valami bizalomgerjesztő látvány. El nem bírom képzelni, hogy orál közbe ne zavarna egy albert herceg piercing. Nem elég, hogy egy nagy makk bökdösi a torkom, erre még egy nagy fém cucc is van benne? :D

Olyan lenne amúgy, mint a horgászás. A farok a bot, a piercing a horog, csak nem egy kifogott hal lenne a dolog vége, hanem egy kis színes ásítás (hányás). De ha előtte olajos halat nyelnék le egyben, akkor az tényleg olyan lenne mint egy aberrált horgászás. Milyen beteg lenne már, kiveszi a számból a péniszét és egy kis hal meg ott figyelne a pc-be beakadva. :'D

Tuti zavarna az a bőr alatt lévő csapágygolyó is, vagy mi az. Tök pici a szájüregem, nagyon ingerelne és ennek is hányás lenne a vége. A piercingek látványra annyira nem zavarna, biztos megszoknám, de tényleg nehezen tudom elképzelni, hogy ne okozna gondot szex közben.

2015. jún. 14. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!