Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi bajotok van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi bajotok van a férfi intim piercingekkel?

Figyelt kérdés

Piercerként dolgozok egy eléggé frekventált szalonban Pesten, és tapasztalataim szerint elég sok fiatal (18-26 év közötti) fiú és lány rakat be intim piercinget. Viszont itt nézegetve, rengeteg, magát lánynak valló egyén utálkozik, fejezi ki nemtetszését.

Elkezdtem itt a szalonban is beszélgetni erről a témáról, és elég meglepő válaszokat kaptam - olyan lányok, akik most szúrattak intim, vagy mellbimbó piercinget, egyenesen elutasítják a lehetőségét, hogy egy férfinak is legyen hasonló testékszere!

Miért van ez?

Lányok, komolyan, ha álmaitok pasijáról kiderülne, hogy van odalent egy kis extra, ti kirugdosnátok az ágyatokból, legyen az komoly kapcsolat, vagy csak egy egyéjszakás? Ennyire ódzkodtok már csak annak a lehetőségétől, hogy egy intim piercinges srác okozzon nektek örömet?

2015. máj. 27. 10:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek az intim pc-k, és hajt a kíváncsiság, hogy egyszer kipróbáljam milyen lehet valakivel a szex, akinek van.

Szóval ha álmaim pasijáról kiderülne, hogy van pc-je, biztosan nem rúgnám ki az ágyamból. Sőőőt :)

2015. júl. 30. 22:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Zavar a szopásban, ennyi.
2015. aug. 13. 19:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Kipróbálnám egyszer, hogy milyen érzés lehet, engem nem taszít, ha valaki belöveti a farkába a bogyót, de félnék, hogy kidörzsöl :)

(nem kérek privátokat...)

2015. aug. 13. 19:23
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem dörzsöl ki :) És nem akad be, nem szakad ki, stb., igaz sokaknak ez a félelme.

#12, te már próbáltad?

2015. aug. 13. 19:30
 15/18 anonim ***** válasza:
A kérdező perverz és a csajok válaszára veri..xd
2015. aug. 13. 19:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Én pc-s vagyok, a frenumomban van egy kis golyós karika. Soha nem szakított ki gumit, soha senkiben nem tett kárt. Ettől félni olyan, mintha attól félnének a lányok, hogy valami bordázott vagy rücskös dildó vagy egy fém vibri vagy bármilyen segédeszköz kárt tesz bennük.

Az van, hogy szex közben, megfelelő tágulásnál és nedvesedésnél lényegében nem érezni tudatosan vagy konkrétan magát a piercinget. Pláne gumiban, ami le is szorítja pl. a fékpc-t. Ez a lányok reakciójából leszűrt tapasztalat. A farok tulajdonosát viszont egy jól elhelyezett pc hihetetlenül finoman, érzékien izgatja, megsokszorozza a kéjérzetet. Dehát a nők is a maguk örömére szúratnak intim pc-t; a partnernek csak esztétikailag izgató a látvány.

Én is imádom a puncipc-t, persze mértékkel. Egy szép ékszer nagyon tuti, ha tele van verve vassal a suna; az nyilván lelombozó. A kevesebb itt is több. Az Albert herceg pc-vel kapcsolatos kritikákat ugyanakkor megértem, az abszolút nem néz ki jól.

A pc-kkel szembeni általános női ellenérzés viszont nekem kicsit ilyen hátrányos nemi megkülönböztetés kategória. Csomó mindenben ilyenek a lányok. Ők rakathatnak punciba pc-t, sőt köldökbe is tök általános, de a pasik ne, mert nekik alapból nem áll jól. Ugyanilyen kettős mérce élt vagy két évtizedig, 90 és 2010 közt a szűk farmer ügyében. Holott nem a nemi hovatartozás dönt, hanem az egyéni ízlés, hogy tetszik-e az adott illetőn, vagy mit gondolok, hogy áll magamnak.

2015. nov. 17. 15:34
 17/18 anonim válasza:
Szerintem igazad van :) én egyiknek sem vagyok a híve, de kifejezetten szexis is lehet :D plusz a pasiknak és fordítva, ugyanannyi joguk van ide-oda piercinget lövetni mint az ellenkező nemnek...
2015. dec. 21. 12:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Lelehet pontozni, de èn imádom őket. Nekem is van jelenleg 2db nyaktól felfele, nyaktól lefelé 3db :) páromnak 6db van abból 4et a nadrágja rejt makkjába jelenleg 2db van abból egyik az apadravya szóval a makkja függőlegesen át van szúrva. Eredetileg 8db volt neki benne, csak rájött, h nem szabad túlzásba vinni mert minnél több van neki annál kevésbé jelent számára valamit. És amúgy semmi extra érzés vele. Orális téren jobban oda kell figyelni. Főleg a nyelv piercing tulajdonosaknak. 17/L
2016. jan. 5. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!