Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csak én látok ebben ellentmond...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látok ebben ellentmondást?

Figyelt kérdés

Többen mondták már ezen az oldalon,hogy,aki tabit szed és nem jön meg neki a 7 napos szünetben a vérzése,az még normális és ha egymást követő 2 ciklusban nem jönne meg,akkor kell orvoshoz menni.

Másképp emlékeztem,ezért utána olvastam a tájékoztatóban és ezt találtam:

"Mi a teendő, ha nem jelentkezik vérzés a tablettaszedés szünetében?

Ha minden tablettát rendesen bevett, nem hányt, nem volt súlyos hasmenése, és nem szedett más gyógyszert, nem valószínű, hogy terhes. AZONNAL keresse fel kezelőorvosát. Ezt követően folytathatja a szedést a következő csomaggal."

"Mikor keresse fel orvosát?

-kétszer egymás után kimarad a vérzése (ne kezdje el a következő csomagot, amíg az orvosa nem engedélyezte)"

De pont elötte zavart el a tájékoztató azonnal orvoshoz a kimaradt vérzés miatt.Akkor most meg kell várni a két vérzés mentes hét napot,vagy azonnal orvoshoz kell menni,ha nem jönne meg?Szerintetek?

2010. júl. 28. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menj orvoshoz az elsőnél és max megnyugtat h nem avgy terhes:D:D Vagy félrenyomtatták vagy tré az a gyógyszer de ha elmész dokihoz többet tudsz meg mint a tájékoztatóból(hamár ez ien ellentmondásos)
2010. júl. 28. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez a Volina tájékoztatójában van,nem tudom a többiekében hogy írják.Engem nem érint a dolog,csak olvasgattam itt a hozzászólásokat és már nem egyszer írták azt,hogy az első kimaradt vérzés normális és csak a következőnél kell orvoshoz menni.Máshogy emlékeztem,ezért elolvastam a tájékoztatót,de csak jobban összezavart!

Természetesen logikusabb,ha mindjárt az első kimaradásnál elmegy valaki,hogy megbizonyosodjon nem terhes,csak érdekes,hogy mégis ilyet ír a tájékoztató.

2010. júl. 28. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem sem normális h kimarad egy teljes vérzés, inkább doki...
2010. aug. 2. 00:22
 4/5 anonim ***** válasza:
nem súlyos ha kimarad egy vérzés, lehet, hogy a méhnyálkahártya nem tudott eléggé megvastagodni, így nincs ami leváljon és távozzon, ezért nem kell rögtön orvoshoz rohanni, csak ha a másodszor se jelentkezik. de az, hogy biztosan nem terhes, az nem fedi a valóságot... mindig vannak kivételek ha egy kimarad, orvoshoz nem kötelező, de egy gyógyszertárba elmenni igen, h vásárolj egy terhességi tesztet, nem-e csúszott be egy baba. kicsit ellentmondásos, mert ugye ezek fordítások, és nem minden fordítás sikerül jól:)
2010. aug. 2. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazad lehet.A fordításra nem gondoltam :)
2010. aug. 3. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!