Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látok ebben ellentmondást?
Többen mondták már ezen az oldalon,hogy,aki tabit szed és nem jön meg neki a 7 napos szünetben a vérzése,az még normális és ha egymást követő 2 ciklusban nem jönne meg,akkor kell orvoshoz menni.
Másképp emlékeztem,ezért utána olvastam a tájékoztatóban és ezt találtam:
"Mi a teendő, ha nem jelentkezik vérzés a tablettaszedés szünetében?
Ha minden tablettát rendesen bevett, nem hányt, nem volt súlyos hasmenése, és nem szedett más gyógyszert, nem valószínű, hogy terhes. AZONNAL keresse fel kezelőorvosát. Ezt követően folytathatja a szedést a következő csomaggal."
"Mikor keresse fel orvosát?
-kétszer egymás után kimarad a vérzése (ne kezdje el a következő csomagot, amíg az orvosa nem engedélyezte)"
De pont elötte zavart el a tájékoztató azonnal orvoshoz a kimaradt vérzés miatt.Akkor most meg kell várni a két vérzés mentes hét napot,vagy azonnal orvoshoz kell menni,ha nem jönne meg?Szerintetek?
Ez a Volina tájékoztatójában van,nem tudom a többiekében hogy írják.Engem nem érint a dolog,csak olvasgattam itt a hozzászólásokat és már nem egyszer írták azt,hogy az első kimaradt vérzés normális és csak a következőnél kell orvoshoz menni.Máshogy emlékeztem,ezért elolvastam a tájékoztatót,de csak jobban összezavart!
Természetesen logikusabb,ha mindjárt az első kimaradásnál elmegy valaki,hogy megbizonyosodjon nem terhes,csak érdekes,hogy mégis ilyet ír a tájékoztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!