Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mától szedem a Diana 35-t,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mától szedem a Diana 35-t, bőrprobléma miatt, de olyan komikat látok, h kezdek félni, h mi van akkor, ha mégis jön a baba?

Figyelt kérdés
Tudom, h nagyon kicsi az esélye, fő a pontos szedés. Ha valami ,,baj" lesz, akkor csak abortusz "segít"?
2010. máj. 31. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "komi"? :S
2010. máj. 31. 22:17
 2/8 A kérdező kommentje:
komment, bocs, csak nem volt kedvem kiírni, de igazad van, legyünk pontosak:)
2010. máj. 31. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Nézd,én ugyan másik tabit szedtem,de teherbe estem mellette.Amúgy egy olyan ismerősöm sincs,aki az ismerősei közül,akár csak egyet is tudott volna mondani hozzám hasonlóan járt volna.

Két verzió van,ha jön a baba:vagy megszülöd,vagy abortusz.(Ezt a tabit nem ismerem,de az enyém nem befolyásolta a terhességet.Van olyan tabi,ami mellett mindenképpen abortusz kell.Nem tudom,h a tied ilyen-e,de a betegtájékoztatón rajta van,vagy kérdezz meg egy nőgyógyászt.)

Ha nagyon nem vagy biztos,akkor még gumit is húzhattok.

2010. máj. 31. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem szedjél dianás cukorkát...hatásosabb.
2010. máj. 31. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Oh, értem :)

Bocsi, nem kötekedni akartam, de tényleg el nem tudtam képzelni, mit akar ez jelenteni :)

A fogamzásgátlók azért többnyire megvédenek, de sajnos nem 100%-osak. Én 4 évig szedtem Mercilont, nem lett baba, pedig nem védekeztünk máshogy. Egy barátnőm viszont 5 év után lett terhes (ő nem tudom, mit szedett), addig védte meg...

Én a diane35-tel kapcsolatban inkább olyan gondokat találtam, hogy sok nőnek kihullott tőle a haja :S

2010. máj. 31. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:

A Diane szedésénél én nem emiatt aggódnék.

A fogamzásgátlók elég nagy hatékonyságúak, persze semmi sem 100%. De ha annyira félsz, használj mellé még vmit...de szerintem felesleges.

Második hozzászólótól kérdezem: Ti szeretkeztetek a pároddal a 7 napos szünetben?

2010. máj. 31. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne hallgass azokra, akik ijesztgetnek. Ha betartod a szabályokat, és pontosan szeded, akkor nem lehet baj.

Én már 5hónapja szedem, és semmi bajom, és nem vagyok terhes.

2010. jún. 1. 12:29
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. jún. 1. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!