Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak én nem értem ezt a sok...

Csak én nem értem ezt a sok ellentmondást a szójával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van, ahol azt írják, hogy teljes értékű fehérje (egyedüli növényi), van, ahol azt, hogy nem teljes értékű.

A testépítők enciklopédiájában azt vezetik le, hogy a bevitt szójában lévő hormonokból hogyan keletkezik tesztoszteron, máshol azt írják, hogy ha megiszok egy szójafehérje turmixot, akkor az olyan mintha egy doboz fogamzásgátlót ettem volna meg.

Ti hogy álltok a szójához, mit gondoltok erről az egészről?

2012. szept. 15. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Én sem értem, de mivel én nehezen emésztem, nem is érdekel annyira. Kajában szerintem teljesen jó (ha feldobnánk tőle a talpunkat, nem sokan élnének, ugyanis rengeteg mindent ezzel "javítanak" fel). Fehérjeturmixnak csak azért nem használnám, mert iszonyatos íze van.
2012. szept. 15. 17:18
 2/10 poiu ***** válasza:
A tudomány sem tudja. Fehérjeforrásnak jó, de allergizál. Az erjesztett szója (pl tofu) sokak véleménye szerint nem árt. Ha tudsz húst enni, miért ennél szóját? (Persze muszáj enni, mert mindenbe belepaolják.)
2012. szept. 15. 17:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Spec én nem eszek húst különben. Mondjuk attól még a fenti áll, nem igazán vagyok szójás.
2012. szept. 15. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Igazándiból már kb mindenről bebizonyították, hogy halálos, és a bölcsek köve egy személyben.. Szerintem, ha nem ér el extrém mértéket az ilyen bizonytalan cuccok zabolása, akkor csak nem lesz nagy gond.
2012. szept. 15. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
2012. szept. 15. 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Tesztoszteron magazin, mint hivatalos forrás :) LOL.

Inkább itt keresgélj, egy picit több az orvos és kutató: [link]

2012. szept. 15. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:
egy rakás sza:r, olcsójaniknak való, puffaszt, meg fingat.
2012. szept. 16. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:
te sem lehetsz egy észlény. Szerinted a tesztoszteron magazinban a Jancsi és Juliska népmeséből ollózták? de tudod nekem tökmindegy, zabáld két pofára a szójádat
2012. szept. 16. 21:45
 9/10 Sznofru ***** válasza:
Szerintem nem jó.
2012. szept. 16. 21:54
 10/10 A kérdező kommentje:

Bár pl Szakács Sanyi is iszik szójafehérjét.

Mindegy, én szerencsére megengedhetem a tejsavót, ezért nem fogok szóját venni.

2012. szept. 17. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!