Hans Regenkurt kérdése:
Egy kérdés a kreatinnal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ha tegyük fel egy hónapig szedek kreatint edzés mellet, majd abbahagyom a kreatin szedését de az edzést folytatom akkor lesz-e valami következmény. (úgy értem ,hogy ami izmot pl felszedtem szedése alatt az elvész-e)2012. szept. 11. 21:09
1/5 anonim válasza:
A méretből valamennyit veszítesz, hiszen a kreatin által kötött víz egy része távozik, de a hozott plusz izomból marad meg valamennyi, tehát az összmérleg pozitív lesz.
2/5 anonim válasza:
Teljesítmény növekedésedben valamint izomfejlődésedben várható visszaesés. Látható nagy tömegvesztés sok mindentől lehetséges. Az eddig bevitt tápanyag csökkenése, nem megfelelő mennyiségű pihenés, stressz helyzetek helytelen kezelése, alkohol, cigi, szex.
3/5 A kérdező kommentje:
ugyan úgy edzenék és táplálkoznék mint előtte csak a kreatint hagynám abba úgy hallottam hogy megfelelő táplálkozás mellet fent lehet tartani az izomzatot ami a kreatin szedése alatt szedtem fel
2012. szept. 12. 13:47
4/5 anonim válasza:
Írtam is, hogy egy részét igen, de mivel a kreatin által az izomsejtbe vonzott víz egy része távozik kúra után (mivel ürül a kreatin mennyisége is), így csökkeni fog egy kicsit a méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!