Ha a monohidrát nem vált be, melyik kreatinnal próbálkozzak? BSN CellMass, Creatin AKG, Crea-Bomb?
hogy értve nem vált be?
ezt jó lenne tisztázni mert abban az esetben ha gyomor panaszod volt akkor nem az a helyes meg fogalmazás hogy nem vált be.
ha nem erről van szó akkor a kérdéseim hogy hogy nézett ki a kúra és hogy volt e tömegnövelő étrend,továbbá milyen kieégszítőket használsz.
Gyomor panaszaim voltak igen.
Tömegnövelő étrendem volt/van, de semmi hatását nem éreztem, azon kívül hogy basztatta a gyomromat, pedig normál adagokba fogyasztottam, próbáltam úgy is hogy szétosztva sok kis adagra.
Mi is tulajdonképpen az AKG? Igen, tudom hogy én kérdeztem, tudom hogy melyik termék az, és hogy kisebb adagok kellenek belőle, jobban felszívódik, jobban hasznosul, jobban oldódik, nem tart vissza a bőr alatt vizet stb.
De tulajdonképpen mit jelent ez hogy AKG? Ez is egyfajta kémiai kötése a kreatinnak?
gondolom igen,én nem vagyok kémikus engem ez a része nem is érdekel,fejlődés szempontjából nem is lényeges.
dicsérendő hogy érdekel komolyabban a kémiai kötés stb de én ebben nem tudok segíteni.
én is csak azokat tudom amiket soroltál.
neten tuti utána tudsz nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!