Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi egy iszonyatosan nagy bunkó, viszont a szex állati jó vele akkor megéri együtt maradni?
24 éves vagyok és egy éve vagyunk együtt, kezdetben is bunkó volt de telidumálta a fejem hogy vele milyen csodálatos lesz minden és persze elhittem, alapvetően nem is hazudott, mert tényleg sokat jövünk megyünk és hát isteni vele a szex. De valami borzasztó bunkó stílusa van, nem arról van szó, hogy azt akarná érzékeltetni, hogy ő eltartana vagy ilyesmi, mert nem is így van, csak egyszerűen a megnyilvánulásai és a túlzott lazasága néha kiakasztó, szeretjük egymást, de néha rosszul esik hogy milyen lekezelő választ tud adni, olyan nagyon nyers, az a "és akkor mivan?" stílus.
Ő 28 éves egyébként. Családot is szeretne és vannak tervei határozott, csak hát a modora..
Jaj már! Most miért vagyok buta?
Nem a tahóság vonzó te kis okos, hanem úgy az egész pasi, csak az taszít hogy bunkó is mellé, és ha abban változtatna ő lenne a tökéletes pasas. Na így már érthetőőő?:D
Még a pasikat tartják ösztönlénynek mikor jáj "és hát isteni vele a szex"..
Tűrjed csak a bunkósságot mert jól meg tud dugni.
Jó, majd elnézést fogok kérni mert élvezem a szexet, jó lesz?
Amúgy meg soha nem mondtam hogy ne számítana a külső!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!