Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Amikor igazán szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Amikor igazán szerelmesek vagytok, tennétek/éreznétek ilyet az exetek felé?

Figyelt kérdés

Párom részegen találkozott az exével, (nagyon rövid kapcsolatuk volt) és utána még rá is írt éjjel, hogy jó volt látni. Elmondások alapján a párom meghívta piára és többször megfogta a derekát/kezét/karját és törökülésben szorosan mellé ült, pedig lett volna bőven hely. Már egy előző alkalommal én is észrevettem, hogy nagyon nézi az exét. Beszélgettek is sokat, párom ment oda, akkor is ivott. Végig nevetett vele stb.

Instastoryjára is reagált. Berealen ismerősök, párom jelölte be őt, és ott is reagalt a képére szívecskés emojival, ezt is mások mutatták.

Számonkértem, azt mondta nagyon szerelmes belém (ezt én is így érzem) és semmit nem jelent neki az “exe”, csak részegen azt sem tudja mit csinál. A képreakciókra/beszélgetésekre meg azt mondta, hogy csak szeretne jóban lenni vele, és nem haragban, semmi több. Igaza lehet, vagy ha így viselkedett biztosan nem szerelmes?

2023. júl. 15. 19:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Nem biztos, hogy szerelmes belé, elég, hogy érez iránta még valamit, vagy csak vágyat és ez már hűtlenség irányodba!

Döntsd el, hogy tudsz-e együtt lenni vele még akkor is hogyha tévedek és tényleg csak barátként tekint rá (erősen kételkedem). Rajtad múlik...

2023. júl. 15. 19:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem belém elképzelhető, hogy valóban szerelmes egyálalán?
2023. júl. 15. 19:47
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
A szerelem túlértékelt. Szerintem csak elvinné az exét is még 1-2 nosztalgia körre.
2023. júl. 15. 19:47
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Hát, na azért. Az ex nő tabu. A párod vagy hazudik, vagy nagyon ostoba. De téged nem tisztel,az biztos.
2023. júl. 15. 19:48
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Beléd biztos, hogy nem az m
2023. júl. 15. 20:01
 6/13 A kérdező kommentje:
A fő kérdésem: Elképzelhető, egy férfitról, hogy szerelmes a párjába, ha ilyet csinál?
2023. júl. 15. 20:02
 7/13 Ghgj ***** válasza:
100%
Nem.
2023. júl. 15. 20:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. júl. 15. 20:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis.
2023. júl. 15. 20:15
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
Perszew, hogy megd.gta és ez neked is nyilvánvaló lesz hamarosan.
2023. júl. 15. 21:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!