Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Amikor igazán szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Amikor igazán szerelmesek vagytok, tennétek/éreznétek ilyet az exetek felé?

Figyelt kérdés

Párom részegen találkozott az exével, (nagyon rövid kapcsolatuk volt) és utána még rá is írt éjjel, hogy jó volt látni. Elmondások alapján a párom meghívta piára és többször megfogta a derekát/kezét/karját és törökülésben szorosan mellé ült, pedig lett volna bőven hely. Már egy előző alkalommal én is észrevettem, hogy nagyon nézi az exét. Beszélgettek is sokat, párom ment oda, akkor is ivott. Végig nevetett vele stb.

Instastoryjára is reagált. Berealen ismerősök, párom jelölte be őt, és ott is reagalt a képére szívecskés emojival, ezt is mások mutatták.

Számonkértem, azt mondta nagyon szerelmes belém (ezt én is így érzem) és semmit nem jelent neki az “exe”, csak részegen azt sem tudja mit csinál. A képreakciókra/beszélgetésekre meg azt mondta, hogy csak szeretne jóban lenni vele, és nem haragban, semmi több. Igaza lehet, vagy ha így viselkedett biztosan nem szerelmes?

2023. júl. 15. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős ez a kapcsolat? Ha nagyon kezdeti stádiumban vagytok akkor még nem alakulhatott ki teljes mértékben az elköteleződés irányodba, és határokat kell szabnod a miheztartás végett. Ez ilyenkor még alakulhat jó irányba. Ha már jó ideje együtt vagytok, akkor több az okod a nyugtalankodásra.
2023. júl. 19. 09:10
 12/13 A kérdező kommentje:
kicsit több mint 1 éve vagyunk együtt, ez soknak számít, vagy kezdeti, tehat még alakulhat jó irányba?
2023. júl. 19. 11:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én tapasztalatom szerint max pár hónap amíg kialakul a kapcsolat mibenléte és az elköteleződés és a ember észbe kap hogy ez meg az nem fér bele egy komoly párkapcsolatba.

Én egy év után ezt már inkább kilengésnek gondolnám. Ettől függetlenül még menthető lehet a kapcsolat, de komolyan beszélni kell és meg kell húzni a határokat. Azt eleve nem értem, miért bulizik az ex-szel. Ha komolyan beszéltek, akár többször is egyértelműen jelzed, hogy neked ez nem pálya, de tovább folytatja a flörtölést, akkor ez a férfi nem hozzád való, mert nem egyezik az elképzelésetek a komoly párkapcsolatról.

2023. júl. 19. 12:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!