Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális dolog az,hogy irigy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az,hogy irigy vagyok arra,és dühös is,hogy amíg nekem hajnalban kell kelnem a busz miatt, a pasim 8-9 órakor kel fel,és még akkor is folyton ásítozik?

Figyelt kérdés
Ő otthon dolgozik a saját cégükben csinál könyveléseket.Én boltban dolgozom, de nem a faluban,hanem tömegközlekedéssel kell járnom.Van amikor felhívom nap közben,ha időm van reggel..és álmosan szól bele a telefonba,hogy hallo.Ilyenkor nagyon dühös tudok rá lenni,és irigykedem amiért ő akkor kel és fekszik amikor akar, de még hisztizik,hogy nem tud eleget aludni...
2023. jún. 20. 07:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
2023. jún. 20. 07:28
 2/18 anonim ***** válasza:
98%

Nem normális. Nem ő tehet arról, hogy neked korán kell kelni.

Szerintem a legegyszerűbb, ha te keresel másik állást.

2023. jún. 20. 07:28
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem normális és nem is jogos a dühöd rá...ha ennyire nem tetszik keress te is olyan munkát amit otthonról csinálhatsz aztán befejezheted a hisztit.
2023. jún. 20. 07:33
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem
2023. jún. 20. 07:38
 5/18 anonim ***** válasza:
29%

Ez nem nagyon jó. A pàromra sosem lennék irigy, mondjuk másra sem. Nincs értelme. Viszont ez remek alkalom a fejlődésre.

(Amúgy meg, lehet 2 év múlva már Porschéd lesz, mert nyersz a lottón.)

2023. jún. 20. 07:40
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Próbálj meg változtatni a helyzeteden. Tanulással, új munkahellyel stb.
2023. jún. 20. 07:43
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Így csak magadat fogod felemészteni. A pasid is észre fogja venni, hogy milyen vagy.
2023. jún. 20. 07:44
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Te társaságban dolgozol, ő egész nap egyedül. Nem irigykednék.
2023. jún. 20. 07:53
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Én leszarom, hogy mikor kel. De az valóban idegesítő tud lenni, amikor az átlagtól jobb dolgában még folyamatosan hisztizik is. Viszont ettől a te helyzeted nem fog változni. Azért neked kell tenni.
2023. jún. 20. 08:00
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
Normális, egy komplett nemzet dühös azokra (a kisebbségekre), akik nem dolgoznak, mégis életben maradnak...
2023. jún. 20. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!