Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az,hogy irigy vagyok arra,és dühös is,hogy amíg nekem hajnalban kell kelnem a busz miatt, a pasim 8-9 órakor kel fel,és még akkor is folyton ásítozik?
Figyelt kérdés
Ő otthon dolgozik a saját cégükben csinál könyveléseket.Én boltban dolgozom, de nem a faluban,hanem tömegközlekedéssel kell járnom.Van amikor felhívom nap közben,ha időm van reggel..és álmosan szól bele a telefonba,hogy hallo.Ilyenkor nagyon dühös tudok rá lenni,és irigykedem amiért ő akkor kel és fekszik amikor akar, de még hisztizik,hogy nem tud eleget aludni...2023. jún. 20. 07:25
11/18 anonim válasza:
Miért nem vesz fel téged a céghez?
12/18 anonim válasza:
Off téma:
Ki az a gyökér, aki mindig lepontoz? Üzenem neki, hogy ez legyen a legnagyobb örömöd, de ahogy elnézem 100%, hogy egy elnyomott veréb vagy....
13/18 Appassionato2022 válasza:
#11: Mert mondjuk egy bolti eladó nem tud könyvelni?
14/18 anonim válasza:
13. Akkor meg miért irigykedik? Csinálja azt amihez ért.
15/18 Appassionato2022 válasza:
#14: Így van. Viszont én láttam már szakácsból 'átképződött' könyvelőt. Semmi se lehetetlen, csak tenni kell érte. Aztán majd megtapasztalja a rugalmas munkavégzés örömeit a májusi adóbevallásnál vagy egy ÁFA időszakban.:)
16/18 anonim válasza:
15. Igen sokszor ezek az emberek nem tudják, mit jelent a rugalmas munkaidő, annyit látnak csak hogy későn kel, hogy rohadna meg. Tudom miről beszélek én is megkaptam ezeket a dumákat. Akkor keltem amikor akartam, ja de azt már senki se jegyezte meg h szombaton meg vasárnap 1-1 dolog felett késő estig v hajnalig dolgoztam.. nem, csak keljek fel lehetőleg 5kor mint minden Normális Ember...
17/18 anonim válasza:
Nem az a baj, ha így érzel, hanem az, ha őt utálod azért, mert neked szar az életed :D
18/18 anonim válasza:
Nem jogos irigynek lenni bárkire bármiért is. Neki ugyanúgy joga van 8-9 órakor ásítozni, mint neked hajnalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!