Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire mániás dolog tőbb honapal a szakítás után azon kattogni hogy vajon bizonyos napokon megcsalt e az exem es hajnalba nyuloan kutakodni es gondolkondi?
Figyelt kérdés
Amugy nem szoktam mar rá gondolni de ezzek igy semmiböl törnrk elő este és nem hagynak nyugodni amig annyit nem filoztam hogy totál lefáradjon az agyam.2022. máj. 6. 05:01
1/4 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy mikor tolták hátulról és kicsúszott, ő maga rakta vissza.
2/4 anonim válasza:
Szerintem most már teljesen mindegy. Biztosan volt oka így is, hogy szakítottatok, jobb neked így, főleg ha még meg is csalt.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez csak addig lesz így, ameddig nem találsz vki mást. Nem éri meg ezen gondolkodni, de ettől még ez egy létező dolog.
4/4 anonim válasza:
Viszonyom volt egy sráccal, aki egy hazudozó volt, és még csak nem is szakított velem, szó nélkül lelépett. Egy darabig én is próbáltam kideríteni az igazságot, de aztán feladtam, mert már úgysem volt semmi értelme. Szerintem azért kattogsz ezen, mert még friss a dolog, egy idő után majd te is megunod, és szépen lassan elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!