Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után lehet abból baj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után lehet abból baj ha nem adok teret a szomorúságomnak?

Figyelt kérdés
Nem akarok arra gondolni hogy ő most biztos tök jól elvan a másik lánnyal. Emiatt vagy tanulok, vagy játszok és közben streamet hallgatok, vagy diákmunkázok. (Öröm az ürömben hogy a jegyeim rohamos javulásnak indultak, és sok pénzt kerestem xD) Tudom hogy ha abbahagyom akkor sírni fogok egész álló nap és csak rá fogok gondolni...Szóval nagy gáz ha én ezt így kihagyom és addig "elnyomom" amíg meg nem szűnik a szomorúság végleg?

2022. ápr. 27. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem! Sőt! Kifejezetten ügyes és okos vagy. Lehet őszinte? Le a kalappal az erőd előtt Bro! Nyomjad, légy boldog, engedd el a szomorúságot, pontosabban ne is vedd fel az étlapra, ahogyan most is teszed! Respect!
2022. ápr. 27. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Ki fog jönni aminek ki kell jönnie, ha pedig nem akkor valójában csak te gondolod, hogy ez volna ha most leállnál vele. Szó mi szó nem baj ha néha szomorú az ember, csak az ha ebből nem lábalna ki végső soron. De nálad a leírás alapján nem hinném, hogy nagy gond volna.
2022. ápr. 27. 22:31
 3/6 GIGACHAD SOLOS THE KITCHEN ***** válasza:
54%
Sigma rule #18 - ne mutasd ki az érzelmeidet. Senkit nem érdekel. Még téged se!
2022. ápr. 28. 07:38
 4/6 anonim ***** válasza:
96%

Amíg nem éled meg, nem engeded ki az érzéseidet, benned fog maradni. Az idő persze gyógyít rajta, de hidd el, ha egyszer megengeded magadnak, hogy kiadd a szomorúságodat, jobb lesz.

Én sok fiunal ezt láttam, hogy összetörte egy lány a szívüket tinédzser korukban és nem dolgozták fel, hanem elkezdtek terelni, elnyomni, mert nekik az van tanitva, egy férfi nem sir, nem fejezheti ki az érzéseit. És azóta sem tudtak szerelembe esni, hanem nőről nőre mennek, nehogy újra sérüljenek. Lányok jobban megengedik maguknak, hogy kijöjjenek az érzések, de persze náluk is előfordulhat ez.

Teljesen természetes, hogy fáj egy szakítás, az lenne a fura, ha nem, és tök jól lennél. Az azt jelentené, hogy nem igazán számított neked.

Emellett szerintem nagyon ügyes vagy, hogy most önmagadba fektetsz és hasznos dolgokat csinálsz, ezek mind önbizalmat fognak adni.

Én sokat olvasok pszichologia témában és a válasz igen, lehet belőle baj. Tudod mi a depresszió valódi oka? Nem a nagy szomorúság. Hanem a nem megélt érzelmek, amik jó mélyre le vannak nyomva. De= lefelé, presszió= nyomás. Szó szerint ezt jelenti.

És hidd el, nem leszel mindig szomorú attól, ha most kiadod magadból. Sőt, egészséges.

2022. ápr. 28. 08:01
 5/6 anonim ***** válasza:
95%
Ha elnyomod magadban, az nem jó, viszont az oké, ha eltereled a figyelmedet.
2022. ápr. 28. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:
94%
Okosan teszed, ha elfoglalod magadat, föleg, ha saját magad is úgy vagy vele, hogy annak van értelme. Egy idö után eljön majd az, amikor nem fogsz állandóan örá gondoln, aztán még kevesebbet, majd elfelejted. Persze emlék, az maradni fog. De az emlékek szépek lesznek.
2022. ápr. 29. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!