Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után lehet abból baj ha nem adok teret a szomorúságomnak?
Amíg nem éled meg, nem engeded ki az érzéseidet, benned fog maradni. Az idő persze gyógyít rajta, de hidd el, ha egyszer megengeded magadnak, hogy kiadd a szomorúságodat, jobb lesz.
Én sok fiunal ezt láttam, hogy összetörte egy lány a szívüket tinédzser korukban és nem dolgozták fel, hanem elkezdtek terelni, elnyomni, mert nekik az van tanitva, egy férfi nem sir, nem fejezheti ki az érzéseit. És azóta sem tudtak szerelembe esni, hanem nőről nőre mennek, nehogy újra sérüljenek. Lányok jobban megengedik maguknak, hogy kijöjjenek az érzések, de persze náluk is előfordulhat ez.
Teljesen természetes, hogy fáj egy szakítás, az lenne a fura, ha nem, és tök jól lennél. Az azt jelentené, hogy nem igazán számított neked.
Emellett szerintem nagyon ügyes vagy, hogy most önmagadba fektetsz és hasznos dolgokat csinálsz, ezek mind önbizalmat fognak adni.
Én sokat olvasok pszichologia témában és a válasz igen, lehet belőle baj. Tudod mi a depresszió valódi oka? Nem a nagy szomorúság. Hanem a nem megélt érzelmek, amik jó mélyre le vannak nyomva. De= lefelé, presszió= nyomás. Szó szerint ezt jelenti.
És hidd el, nem leszel mindig szomorú attól, ha most kiadod magadból. Sőt, egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!