Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez masnal is igy van szakitas...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez masnal is igy van szakitas utan?

Figyelt kérdés
Elso kapcsolatomnak nemreg lett vege, o szakitott velem. Le is fekudtunk, de rovid volt a kapcsolat. Semmit ae bantam meg, de most ugy erzem hogy az onbecsulesemet serti. Azt erzem hogy az egesz iskola ha tudja hogy szetmentunk, rajtam nevet mindenki hogy dobtak. Egx suliba jarunk. Es nem szeretek kimenni a folyosora mert azt hiszem hogy mindenki rajtam nevet. Masoknal is van ilyen?
2022. márc. 4. 19:45
 1/8 anonim válasza:
100%
A fiúk szerintem nem ellened hanem a csaj ellen vannak ha csak nem viselkedtél hülyén. Ezen nem kell semmit sem szégyelned mert naponta szakítanak emberek.
2022. márc. 4. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugtatásképp:

Egy-két hétnél tovább nem fognak rajtad nevetni. Találnak a nyomorultak jobb szórakozást maguknak...

2022. márc. 4. 20:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt nem irtam oda hogy en vagyok a lany. Ugy erzem mintha "legyoztek" volna es szegyen. Mar egy honapja ezt erzem. Raadasul exemnek van uj noje is szinten a sulibol. Es ez most megjobban felerositette bennem azt az erzest hogy lecsereltek
2022. márc. 4. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan azért nevetnének rajtad mert dobott a csaj? Miért? Mással nem fordul ilyen elő? Mást még soha nem dobott senki?

Ennyire ne legyen önbizalomhiányod.

Ne aggódj egyébként, ha így is van (amit kétlek), akkor is minden csoda 3 napig tart.

Fogd fel így: na és akkor mi van? Nekem legalább megvolt.

2022. márc. 4. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. Akkor fiú dobott. Ugyanaz.

Jaj Istenem! Majd azt a csajt is dobja.

2022. márc. 4. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez picit olyan, mintha paranoiás lennél.:/ Ne aggódj, senkit nem foglalkoztat egy szakítás 5 percnél tovább, mármint a többieket. Le se tojják az egészet.
2022. márc. 5. 00:18
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon buta vagy. Gimis kapcsolatok 99% a szakítással végződik elég rövid időn belül ,csak azzal nem szakítottak akivel nem js járt senki .Amúgy meg ezért nem kell iskolán belül kavarni.
2022. márc. 5. 09:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Kapard össze magad, és mutasd azt a világ felé, hogy nem tört meg a szakítás és teljesen jól vagy. Hadd nevessenek, majd abbahagyják.
2022. márc. 10. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!