Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebből lehet még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet még kapcsolat?

Figyelt kérdés
A párommal 2és fél éve voltunk/vagyunk együtt. Sok a vita köztünk de általában megoldottuk. Majdnem 1 éve eljegyzett és kb. Egy fél éve együtt is éltünk. Azóta volt közöttünk 5nap szünet ami után ő keresett hogy beszéljünk(hozzáteszem akkor is ő szakított). A mostani időben feltűnt hogy már egy hete nem akar tőlem szexuális kapcsolatot és ezt szóvá is tettem neki mindig az volt a kifogás hogy nincs kedve. Gondoltam van valami baj a munkahelyén vagy bármi de nem mondott semmit. Odáig fajult hogy egyik nap azt kérdeztem szeret-e meg hogy velem akar-e lenni és azt válaszolta nem tudja. Aztán kibékültünk. Másik nap megint feljött a téma és az már odáig fajult hogy szakított velem.Szóval tegnap hazaköltöztem anyukámékhoz és azóta nem írt, de a többi cuccom még ott van. Biztos fog írni ha nem másért akkor azért hogy vigyem haza a cuccaim. De szerintem ez az egész nincs veszve és még szeretném vele beszélni, és szeretem is. Szerintetek mit kéne tennem?

2021. dec. 9. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Felnőni kb. Ez nem fog menni.
2021. dec. 9. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért ez nem is biztató. Főleg, hogy ilyen instabil.

Állítsd döntés elé, ne érezze azt, hogy akármikor szakít veled, akkor ha békülni akár te már mész is.

Ha meg meg akarjátok menteni a kapcsolatot csináljátok programokat. Töltsetek együtt időt, beszélgessetek még ha nehéz is,

2021. dec. 9. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez így valóban nem fog menni. Szerintem hagyd őt, nem érdemes ezzel vesződni.
2021. dec. 9. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:
48%
Figyelj.. nagyon hasonló cipőben vagyok én is. Ugyanez a viharos, szenvedélyes, egyszer imádlak-egyszer utállak kapcsolatom volt. 3 év után szakított velem, pár hónapra rá kibékültünk, egy év után ismét szakítottunk. Ezt nem lehet bírni lelkileg, minden szakítás, minden vita kivesz belőlem egy darabot, felőröl, megmérgez, belebetegszem és az önbecsülésem megsemmisül. Porig alázó szituációkról beszélek. Szerintem egy ilyen kapcsolatban senkinek nem szabadna élnie. Te se menj hozzá vissza, mert hidd el, hogy tudom, hogy most bármit megtennél érte, egy ideig talán jól meg is lesztek, de a következő szakítás még jobban kikészít. Tapasztalat. Hidd el, nem éri meg és ezt mind úgy írom, hogy én is a mai napig arra gondolok, hogy nem érek semmit, nem fog már senki sem szeretni és ő volt a lelki társam, egymásnak lettünk teremtve, Mert nagyon sok jó része is volt a kapcsolatnak. De ilyenkor próbálok arra gondolni, hogy a valódi másik feled nem okozna ennyi fájdalmat.
2021. dec. 11. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!