Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet valami még?
Figyelt kérdés
A barátnőm nemrég szakított velem pontosabban 12 napja. És én teljesen nem bírok meglenni nélküle úgy érzem felesleges élnem , és minden csak rosszul sikerül akármit is próbálok csinálni semmi sem segít. Sokan mondják igaz , hogy az idő segít de én nem érzem. Most is olyan rossz mint 12 nappal ezelőtt és olyant is hallottam már hogy valakinek ez évekig hanem évtizedekig tart. És a mi kapcsolatunk épphogy olyan erős volt hogy az leírhatatlan. Pár dolgot elmondom róla, mert túl hosszú lenne leírni mindent. Szóval az én hibám miatt szakítottunk mert akkor nem láttam be valamit amit már azóta 1000000x jobban belátok... És többször volt már,pontosabban 2x hogy szakítottunk de az nem tartott ilyen sokáig, és nem volt az, hogy eddig nem beszéltünk. Beszéltem vele a szakítás utáni 2nap utan egyből kerestem mindenhol , és hívtam is, azt mondta nem akar tőlem semmit és hagyjam őt békén én viszont nem tettem mert azért ki hagyná annyiban a kapcsolatot ilyen könnyen? És tovább írogattam neki amikor viszont ravettem hogy jöjjön hívás had mondjam el mindent amit elrontottam és szokásosan beszélni kell mert írásban nem lehet leírni.... Aztán mondtam hogy utana békén fogom hagyni csak haplgasson meg:((( Na meghallgatott ő nem beszélt de nekem az is elég volt hogy csak meghallgatott. Lényeg a lényeg feloldotta a rendes fiokom es ott beszéltünk, mert én kertem hogy oldjon fel szó szerint könyörögtem azért mert csak úgy voltam nyugodt hogy látom hogy ő elérhető. Na néha néha rairtam masnap hogy miujsag vele es hogy van és nehéz vele, mert ő nem olyan mint más, ő nem megnyilos tipus és inkább szenved magaban minthogy adjon egy eselyt:( . És igen, volt egy kedvenc rajzfilmunk amibol kuldtem egy kepet es akkor kezdtünk el róla beszélgetni ugymondd és annyira jol ment mint mikor együtt voltunk, aztán ő utána mondta nem , nem nem , nem lehet. És en kérdeztem mi nem lehet ? Nem lehet, nem vagyunk már együtt es nem is leszünk soha soha ! És aztán kertem hogy nyugodjon meg és ő azt hajtogatta hogy hadjam békén ne keressem soha es engedjem már el őt végre es letiltott. Igen letiltott. Teljesen szarul voltam es reménytelenül hogy már őt sosem fogom visszakapni aztán eltelt pár óra és feloldott! Igen, én is meglepődtem nagyon rajta! És csak azt kérte hogy maradjak itt, köztünk nem lesz semmi értsem mar meg , de akkor miért maradjak ott ? Kérdeztem na mondja már, és leírta hogy ő nem akar de nagyon vonzodik hozzám és miért kellett keresnem sok siros emoi.... Akaratlanul is vonzodik hozzám pedig nem akar, és nem is fog már velem lenni hagyjam őt békén ezt írta. És en irtam neki, es beszéltem róla hogy próbáljon megnyilni ne aggódjon adok neki időt ne féljen, es teljesen olyan volt mint régen hitt nekem aztán az egyik percben meg irta nem, nem fog mert ő nem fog soha mar velem lenni aztan megint megnyugodott es utana meg letiltott es leirta soha ne keressem. Ez volt 5 napja. Azt akarom kérdezni, hogy van esély arra ha mondjuk én rá írnék? Szerintetek, vagy várjak még vele? Én nagyon szeretem teljes szívből ahogy ő is engem, de őt az esze viszi és a szívét elengedi... A szive igent az esze nemet mond, szerintetek van arra esély hogy magától feloldjon ? Vagy csak egyszerűen írjak rá? Bevallom félek mert csak rohannak az idők és mivan ha túl lesz rajtam 😕 eltelt 12 nap mar hogy igy vágyunk es számomra ez nagyon nagyon szívás, de neki meg igy a jó ezt mondja , szerintetek mi az igaz? Mert nem hiszem el hogy neki igy a jo, mit kene ilyenkor csinálni? Sok időt adtam mar neki? Tapasztalt emberektől kérnék válaszokat ☹️ en 16 éves vagyok ő pedig 17. Ez az első kapcsolatom ahogy neki is én voltam . Egyszerűen túltenni magam rajta nem tudom es folyamatosan azon vagyok hogy keresnem kéne... Írjatok légyszi nagyon sürgős ☹️☹️2021. dec. 11. 21:01
1/8 A kérdező kommentje:
Helyesírást ne nézzetek, nincs kedvem azzal foglalkozni örülök ha tudok még ennyit is irnk annyira nem érdekel semmi...
2021. dec. 11. 21:07
2/8 anonim válasza:
Lehet még valami, esély mindenre van.
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Olyan gyenge és reménytelen vagyok:((( nem nagyon tudok hinni benne mar):::
2021. dec. 11. 21:28
4/8 anonim válasza:
Nem olvastam el mert a második sornàl feladtam. Az exed után felesleges sírni. Fogadd el ,hogy vége és ennyi.
5/8 anonim válasza:
Szerintem engedd őt el végleg.Még ha valamilyen csoda folytán össze is jönnétek újból nem lenne jövője.Hidd el én már csak tudom.Elöbb utóbb megint szakítás lenne a vége.
6/8 A kérdező kommentje:
Újból összejöttünk. És sokkal jobb mint valaha.
2022. márc. 9. 17:55
7/8 anonim válasza:
Ez nem fog sokáig tartani.Ez csak egy átmeneti dolog.Egy ideig minden happy aztán majd jön megint a fekete leves.Csak az időtöket pocsekoljátok.
8/8 A kérdező kommentje:
Miért ne tartana sokáig?. 1 éve vagyunk már együtt, szeressük egymást, és itt vagyunk egymásnak joban és rosszban;)
2022. márc. 11. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!