Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni az ellen, hogy egy kolléganőmet ne piedesztáljam fel az egekig magamban, és ezáltal a "megőrülés" széléig kergessem magam?
Jo ideje tetszik egy lany a munkahelyrol, szerencsére nem egy műszakban van velem, csak napi pár percet látom valtaskor. Bejeloltem facebookon, elfogadta, de nem merek írni neki.
Allandoan ra gondolok, már az egekig ajnározom magamban, ami nem normális ezzel tisztaban vagyok, de nem tudom a figyelmemet elterelni semmivel.
Ő rajta nem latom, hogy szimpatikus lennék neki, így nem merek kezdeményezni nála. Pár évvel idősebb nálam.
Mit tudnék tenni?
Megprobaltam azóta beszélgetni vele, de nem nagyon figyelt ram, és csak ilyen egy ket szavas válaszokat adott,nem volt vevo a beszelgetesre.
Azonban valamiért mindig rá gondolok és alig várom hogy újra lássam, még ha most már kerulom is,hisz minden kezdemenyezzek,ha lekoptat...
Piedesztálra emelnek valakit, nem piedesztálják.
De amúgy sem olyan ertelemben, ahogy te gondolod, hanem erkölcsíleg.
“piedesztáljam fel”
Ez meg mi a bánat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!