Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm teljesen megőrült?
Már egy perc nyugtom nincs mellette. Egész nap hisztizik, szidja az embereket, a munkahelyét, sokszor engem is lekiabál, semmi sem jó neki. Most éppen a fejét ütögette és zokogott, mert nem sikerült neki valami. Emellett káromkodik, csapkod én meg alapból békésebb természetű vagyok, próbálom megnyugtatni, de még sokszor ezen is megsértődik hogy nyugtatni akarom és nem állok be a mocskolódásba. Komolyan azt gondolom, hogy valamilyen mentális eredetű betegsége van, de nem tudom, hogy milyen úton induljak el. Már mondtam neki, hogy úgy érzem néha elveszti a kapcsolatot a valósággal és valamit ki kellene találni, de nem mond rá semmit.
Volt valaki hasonló helyzetben? Én úgy érzem, hogy nem bírom már ezt sokáig mellette. Mit lehetne tenni?
Ismertem jópár ilyen emberkét, egy alapos gyógyszeres kezelés csodát tesz náluk.
Magas vérnyomás, szapora pulzus, rossz hormonális háttér....általában ezek okozzák ezt az idegbolond állapotot.
Tudom, én is ilyen voltam. :)
#5, valószínű még a rohadt életben nem voltál szerelmes, vagy qrva régen.
"Egész nap hisztizik, szidja az embereket, a munkahelyét, sokszor engem is lekiabál, semmi sem jó neki. Most éppen a fejét ütögette és zokogott, mert nem sikerült neki valami. Emellett káromkodik, csapkod "
Persze nem neked kéne megoldanod a problémáit, de valószínűleg időnként gondja van egy pár emberrel, a munkahelyével és veled. Nem tudja elviselni a kudarcot. Tehetetlen, nem tud magán segíteni.
Te meghallgatod, hogy konkrétan mi a baja, tudsz neki segíteni? Ha igen, és ez nem elég, akkor külső segítségre van szüksége.
Azt már csak te tudhatod, hogy mit bírsz ebből felvállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!