Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Nektek személy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek személy szerint számít, hogy egy nő hány pasival feküdt le előttetek, amennyiben párkapcsolat/szerelem az amit kerestek? Nálatok mekkora ez a szám kb?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mondjuk a korához képest sok pasival feküdt le vagy valamilyen szexmunkát csinált stb, szóval kizárt, hogy mindegyikbe szerelmes volt. Nyilván korfüggő az, hogy mikor mi számít soknak, 20 évesen ez a szám nem feltétlen ugyanaz lenne, mint pl 30 évesen.

Ilyenkor a nemi betegségektől vagy esetleg kötődési problémáktól tartotok? Megpróbáljátok ezt valahogy kideríteni vagy nem is érdekel? Vagy az számít inkább, hogy kb mindkettőtöknek ugyanannyi legyen?

2023. aug. 26. 14:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
71%
Ja az én hülye kretén exem még azokért is kiverte a balhét, akikkel csak csókolóztam anno. Már az is ex volt neki, hozzászámolta szépen, de már a szomszédot is aki rámnézett meg azt aki oviban megfogta a kezem, mindenki ex volt neki. Aztán kiderült ő vagy 5-ször több nővel feküdt le élete során, mint nekem az a pár aki kapcsolat volt (egy részük pár hónap után nem ment tovább, legtöbbször a külföldi munka miatt vagy anyagi csőd, és volt 3 tartós). A mostani párom szintén külföldre ment anno azért mentünk szét, de visszajött sok év múlva és újra összejöttünk. Csak azt tudom milyen az aki rosszat akar látni a nőben, mint az exem, az rosszat is fog.
febr. 5. 21:52
 52/61 A kérdező kommentje:

#51: Ok, de ennek mi köze van a kérdésemhez?

Ha egy nő rosszat akar látni egy férfiban, akkor előbb-utóbb lesz mibe belekötnie. Ez oda-vissza megy.

Akinek van valami rejtegetni valója az valszeg úgy is fog viselkedni, mint a te exed, volt olyan nővel dolgom, aki még abba is belekötött hová és mennyi időre viszem randira. Az én délutáni programomat aznap szervezzem át, mert ő nem fog csak 1-2 órás randira menni velem, bla bla bla, ő nem fogja az ő délelőtti programját átrakni, bla bla bla. Nyilván csak ez az egy nap felelt meg neki. Szal átrakni sem volt opció. És nem nem csak az volt ezzel a probléma, hogy valszeg az exe volt az, akivel példálózott, hogy őt biza fél napos progira vitte már első randin!

febr. 5. 22:06
 53/61 anonim ***** válasza:

52: " de ennek mi köze van a kérdésemhez?"

Mondott egy példát, amikor egy férfinak a kevés is sok.

febr. 6. 00:49
 54/61 A kérdező kommentje:
#53: Ok. A kérdésemet ez nem válaszolja meg, de ok.
febr. 6. 07:53
 55/61 anonim ***** válasza:
53%
Azt nehezményezem az ilyen kérdéseknél, hogy egymásnak esik két tábor, és valamiért senki nem hajlandó árnyalt gondolkodásra. Szerintem amúgy elég egyszerű a helyzet: alapvetően hasonló világnézetű párok illenek össze. Láthatod, hogy itt most valamennyire felháborodnak azok, akiknek sok partnerük volt, de a válaszokból az is kirajzolódik, hogy az ő párjaiknak is sok partnerük volt. Ezért őket nem kell elítélni, az sem jogos, kérdező. Ha voltál vagy 15 nővel, akkor ne kérd számon a párodat, hogy miért volt 40 pasival, tök oké. De ha neked volt mondjuk 2, akkor valszeg olyan nővel jobban illesz össze akinek ez nem több 5-nél.
febr. 6. 10:54
 56/61 anonim ***** válasza:
Nekem számított,mégha nem is volt kulcskérdés. Azért, mert nem akartam én a ki tudja hányadik ex lenni. Komoly kapcsolatot kerestem, ezért azok a nők, akikről tudtam, hogy gyakran váltogatják a partnereiket, nem jöhettek szóba, mert komolytalanok voltak érzelmileg.
febr. 6. 11:11
 57/61 anonim ***** válasza:
100%

Én annak ma már tudnék örülni, ha mondjuk egy 30+ éves nő a 20-as évei előtt nem feküdt össze senkivel, max 2-3 volt neki, alkalmijai pedig nem voltak.

Hogy mitől tartok ellenkező esetben? Gyakorkatilag nem jelent számára semmi kapcsot a szexualitás, pedig ez pl. egy házasság elég fontos összetartóereje. A nemi betegségektől kevésbé fáznék, bár egy szám fölött már nyilván ez is reális rizikó. Az nem nagyon érdekelne, hogy hozzám képest több vagy kevesebb volt neki.

F

febr. 6. 14:01
 58/61 A kérdező kommentje:
#55: Mi az hogy nem jogos? Én férfiak válaszát vártam, nézd már meg hány olyat kaptam! Meg most számon kérni? Minek? A szemedbe az igazat 90% nem fogja megmondani, megérzésekre, testbeszédre, közös ismerősökre tudsz max hagyatkozni, amennyiben érdekel a dolog és aktuális is számodra az ismerkedés.
febr. 6. 17:24
 59/61 anonim ***** válasza:
40%
De ember, neked ez miért ennyire fontos? Miért nem keresel egy szűz keresztény csajt, aki házasságig vár? Így aztán lehetsz neki ebből a szempontból különleges, ha már emberileg egy gané vagy és máshogy nem megy.
febr. 7. 01:10
 60/61 anonim ***** válasza:
71%

Egyrészt, akinek több volt mint a nárcik által vágyott 2-3, az nem biztos hogy váltogatta a partnereit, hanem olyan okokból, amit egy általános iskolát végzett ember, aki minimálisan tájékozott ma, el tud képzelni (pl nem mindenki a faluba a szomszéd utcába jön össze valakivel) volt neki néhány kapcsolatának vége, és nem rajta múlott. Ezen kívül vannak a tökátlagosak akiknek hamar lesz egy tökátlagos, meg azok akiknek nehezebb hozzá illőt találni, akivel mindent meg tudnak oldani. Beleszólnak a kedves rokonok, a nárci környezet akik krváznak lúzereznek stb. De tényleg aki a gyengeelméjű szintet minimálisan felülmúlja, és a legfontosabb hogy nem rosszindulatú, az rájön hogy a kapcsolatok miért érhetnek véget, és miért nem az első lesz a befutó néhány embernél.

Nyilván ezen kívül vannak akiknek semmit nem jelent a szex emberileg, de ez teljesen más eset, és undorító a kettőt összemosni.

febr. 7. 08:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!