Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Nektek személy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek személy szerint számít, hogy egy nő hány pasival feküdt le előttetek, amennyiben párkapcsolat/szerelem az amit kerestek? Nálatok mekkora ez a szám kb?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mondjuk a korához képest sok pasival feküdt le vagy valamilyen szexmunkát csinált stb, szóval kizárt, hogy mindegyikbe szerelmes volt. Nyilván korfüggő az, hogy mikor mi számít soknak, 20 évesen ez a szám nem feltétlen ugyanaz lenne, mint pl 30 évesen.

Ilyenkor a nemi betegségektől vagy esetleg kötődési problémáktól tartotok? Megpróbáljátok ezt valahogy kideríteni vagy nem is érdekel? Vagy az számít inkább, hogy kb mindkettőtöknek ugyanannyi legyen?

2023. aug. 26. 14:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:

#18: De ez csak a te tapasztalatod, most hagyjuk már azt, hogy minden férfit ennyire feszélyezi az hogy, 0-2 emberrel volt eddig együtt. Igen vannak ilyenek, de az ilyesmi miatt ott lehet hagyni, tudod mikor hiszem el, hogy a többség így viselkedik emiatt.

#19: Ok, jó neked gondolom. Most nem értem, ez hogy jön ide...

#27: Igen, csak nem olyan biztos az, hogy egy olyan pasi párkapcsolatot fog tőled keresni. Ez a kérdés azokra vonatkozott akik azt szeretnének. Na meg nyilván benne van, hogy lehet azt hazudta, hogy sok nővel volt, aztán lehet még sincs így a valóságban. Ismétlem, SENKIT nem érdekel, hogy te félsz attól, hogy az emberek elítélnek-e emiatt vagy sem, ez a saját cselekedeteidnek a következménye, amúgy sem minden pasit zavarna. Tuti van olyan, aki levágja apróbb jelekből, hogy amúgy neked milyen lehet a háttered, amúgy is.

2023. aug. 26. 16:31
 32/61 anonim válasza:
100%

Nekem még úgy barátnőm nem volt,de azt tudom hogy zavarna ha olyan sok pasival feküdt le.

Így nekem az általad írt szexmunka is csak akkor férne bele hogy ha esetleg anyagilag nem állt jól vagy megfenyegették.

De ha csak úgy pl 22 évesen volt vagy 20-30 pasija(ez lehet túlzás,de bele értem az ilyen gyorskalandokat és az egy éjszakásokat is) akkor az már nekem sok lenne .

Úgyhogy az kizárt:D

2023. aug. 26. 16:32
 33/61 anonim ***** válasza:
79%

#31 “Igen, csak nem olyan biztos az, hogy egy olyan pasi párkapcsolatot fog tőled keresni.”

És? Kit érdekel? Gondolod én járnék ilyen komplexusos szűzfiúval? Akkor nem egymást keressük. Most éljem a saját életem aszerint, hogy az majd vajon megfelel-e egy random pasinak? Úgy élem az életem, ahogy nekem jó. Mellesleg így is bármikor találok olyan pasit, aki járna velem, csak én nem akarok most kapcsolatot.

2023. aug. 26. 16:38
 34/61 anonim ***** válasza:
84%
Én egy férfit biztos,hogy tudok,hogy zavarna.A felesége csak vele volt,de ő tényleg ku.rva,mert csak a pénze miatt ment hozzá.Mondjuk a férj se sok nőt láthatott,eléggé befolyásolható is.Biztos vannak mások is,de olyan nagyon nem hallottam,hogy annyira zavarja őket a sok partner.
2023. aug. 26. 16:51
 35/61 A kérdező kommentje:
#33: Ha ennyire jó nő vagy meg amúgy se akarsz párkapcsolatot, kérj akkor pénzt érte inkább a pasiktól ennyi erővel. Meg ha ennyire nem akarsz megfelelni senkinek, akkor miért egy olyan kérdésre válaszolgatsz, ami nem is neked szólt? Ezzel a hozzáállással, nem is csodálkoznák rajta, ha amúgy azért nem lenne most kapcsolatod, mert nem is kellenél senkinek semmi komolyra, csak max szexre mert jól nézel ki és ennyi. Ha meg ennyit is teszel hozzá egy párkapcsolathoz, akkor meg is értem a férfiakat. Ez a te nyomorod, másokat hagyj ki ebből kérlek. Get some help.
2023. aug. 26. 17:02
 36/61 anonim ***** válasza:
25%
Csodálkoznék.
2023. aug. 26. 17:06
 37/61 anonim ***** válasza:
89%

En 24 eves voltam amikor megismerkedtunk, o a 9. (es remelem utolso) az eletemben. O 35 volt, neki en voltam azt hiszem a 32-33. talan? Nem is erdekes. Azota eltelt 3 ev, osszehazasodtunk.

Nekem az elozo 8 partnerbol egyetlen egyejszakas sem volt, a fele parkapcsolat (volt kozte par honapos es 5 eves is) a masik fele randizos-tobbszor talalkozos de kevesszer szexelos-megsem volt kimondva, hogy na akkor mi most egyutt vagyunk.

A ferjemnek pedig sokkal tobb kapcsolata volt, de rovidebbek, csak nehany pareves es volt egy elottem ami hazassagig, gyerekvallalasig jutott.

2023. aug. 26. 17:21
 38/61 anonim ***** válasza:
82%
#35 alapból nincs olyan ember, aki senkinek ne kéne kapcsolatra, már amennyiben van egy legalább átlagos külseje. Még a magyar celebeink között is van, aki 35 évesen már a harmadik férjétől terhes. Elméletben ilyen nő a kutyának nem kéne, gyakorlatban viszont, amint látod, mindig talál pasit.
2023. aug. 26. 17:38
 39/61 A kérdező kommentje:
#38: Te most tényleg egy celebet hoztál fel példának? Hol van az átlag ember ahhoz az ismertségi szinthez képest vagy anyagi helyzethez képest? Ez nagyon gyenge lábakon áll.
2023. aug. 26. 18:36
 40/61 anonim ***** válasza:
76%
Neked mi vajod kerdező?Te mennyivel voltál?Teljesen jó válaszokat kapsz,megis csak kötekszel.Normális embert nem zavarja mennyivel volt az ember.Akit meg igen,az ne szólja meg a másikat,nem különb senkinél.Te hánnyal dugtál?Szeretem a szexet,akikkel voltam férfiak azok is.Engem se éedekel egy férfi mennyi nővel volt.
2023. aug. 26. 18:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!