Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Nektek személy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek személy szerint számít, hogy egy nő hány pasival feküdt le előttetek, amennyiben párkapcsolat/szerelem az amit kerestek? Nálatok mekkora ez a szám kb?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mondjuk a korához képest sok pasival feküdt le vagy valamilyen szexmunkát csinált stb, szóval kizárt, hogy mindegyikbe szerelmes volt. Nyilván korfüggő az, hogy mikor mi számít soknak, 20 évesen ez a szám nem feltétlen ugyanaz lenne, mint pl 30 évesen.

Ilyenkor a nemi betegségektől vagy esetleg kötődési problémáktól tartotok? Megpróbáljátok ezt valahogy kideríteni vagy nem is érdekel? Vagy az számít inkább, hogy kb mindkettőtöknek ugyanannyi legyen?

2023. aug. 26. 14:23
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
88%

Pedig te írod, hogy aki sok emberrel szexel, az nem becsüli magát. Ez pedig sokat jelenthet, egyik sem jó.

Jelentheti, hogy bigott vagy; kisebbségi komplexusod van, mert kevés nővel voltál; lenézed a nőket, akik saját jogon élvezik a szexet (masztit is); esetleg valami mélyebb önutálat, hogy a pénisz undorító, és akihez hozzáérnek vele, az is undorító lesz.

2023. aug. 26. 15:29
 22/61 A kérdező kommentje:

#17: Hát de pont ezért nem az volt a kérdésem, hogy pl 10-15 pasi sok-e már, hanem számít-e nekik és ha igen hogy deríti ki, mit kérdez? Miért kíváncsi rá?

Meg most ez miért akkora titok, 2023 van. Meg hát minek mondanád el a barátnődnek a pontos számot, ha régóta ismeritek egymást, akkor úgy is tudja kb mennyi lehet.

Most nem igaz, hogy akkora problémát jelentene, ha megkérdezné valaki, hogy sok szexpartnered volt már-e vagy sem, csak valahogy normálisabban megfogalmazva. Kivéve persze ha ez olyan sok már, hogy gyakorlatilag a srác lehet emiatt ejtene...

2023. aug. 26. 15:35
 23/61 anonim ***** válasza:
35%
#3 az önbecsülésnek mi köze van ahhoz, hogy mennyit szexelek? Én pont azért vagyok általában szingli és csak szexelgetek pasikkal, mert keveset tartok annyira, hogy járni akarjak vele. Ettől még szexelni szeretek. Ha valaki szemében ettől lennék kevésbé értékes, pont leszarom. Majd a halálos ágyunkon vajon melyikünk fogja jobban bánni az életét, az, aki jókat szexelt, vagy az, aki játszotta a Szűzmáriát?
2023. aug. 26. 15:37
 24/61 anonim ***** válasza:
83%

Nem számolok el minden szexpartneremmel a barátnőm felé, így nem, nem tudja.

Nem az, hogy problémát jelent, csak fura, mert nem történt még velem ilyen és azért volt egypár pasival dolgom. Nem 100, de még csak 50 sem az a szám, de azért biztos hogy meghaladja pár pasi lélektani határát. Amivel nincs baj, nem akarok mindenkinek megfelelni, csak magamnak. Egyedül azért zavarna a kérdés, mert ezalapján akarna megítélni. Holott soha nem csaltam meg senkit, de a szinglin töltött évek alatt nem unatkoztam.

2023. aug. 26. 15:40
 25/61 A kérdező kommentje:

#21: Figyelj ne spamelj már ide senkit nem érdekelnek a világnézeteid. Ez a kérdés nem az én véleményemről szól vagy arról, hogy te mennyire baloldali világnézetű vagy. Már az amcsi mondva csinált "bigott" kifejezés is sokat árulkodik, de kb az önbecsüléses dolognál egyből levágtam, hogy mi van. Egyből tudtam, hogy te ilyenekkel fogsz itt dobálózni, ezért is írtam, hogy ismerem a fajtádat.

Na meg nőként jó hogy élvezed a szexet, nevetséges, hogy ezt dobod fel érvként. Ha problémáid vannak, kérlek ne az én kérdésem alatt fejtsd ki mik azok, mert nem erről szól a kérdés. Mindenkinek joga van hogy meghúzza a saját határait, attól még, hogy te ebbe nem férsz bele, az csak és egyedül a TE hibád.

2023. aug. 26. 15:48
 26/61 anonim ***** válasza:
37%
Nekem 0 kapcsolatom volt még az életben. Ha lenne barátnőm, akkor nem lenne jó, ha a nőnek sok, régi kapcsolata lenne; de mivel egyre idősebb vagyok, és a társadalom sem annyira tökéletes, így nem hinném, hogy egy 0-ás, vagy max. 1-es nővel találkoznék valaha.
2023. aug. 26. 16:00
 27/61 anonim ***** válasza:
62%
#26 mondtam, hogy csak azokat a pasikat feszélyezi ez, akik úgy érzik, nem lesznek elég jók. Egy olyan pasi, aki szintén sok nővel volt, leszarja.
2023. aug. 26. 16:07
 28/61 A kérdező kommentje:

#23: "Ha valaki szemében ettől lennék kevésbé értékes, pont leszarom." A reakciódból ítélve pont nem így van, de mindegy.

Ezt mindenki eltudja dönteni magának, ne erőltesd már ennyire a témát kérlek. Senki nem kérdezte te szingliként mennyit szexeltél. Nem is neked szólt a kérdés, ha már itt tartunk.

A halálos ágyamon pont nem azon fog senki gondolkodni, hogy DE JÓKAT SZEXELTEM, hanem az fog számítani hogy azok akik fontosak nekem ott legyenek. Ha már itt tartunk minél több ilyen ember van az életedben, annál jobb.

Attól még hogy életed során csak nem tom 10-12 emberrel feküdtél le, attól még nem leszel szűzmária, meg amúgy ha csak életed során 1-2 volt, akkor attól más miért kevesebb mint te? Nem értem miért nézed le az ilyen embereket, tiszta szégyen, hogy valaki így gondolkodik 2023-ban. Kérlek ne spamelj ide, senki nem kíváncsi erre.

#24: Szerintem amúgy meg igen is problémát jelent neked, mert akkor nem erőltetnéd ennyire a témát. A magadnak való megfelelés részt sem hiszem el, most biztos egy anonim oldalon kell bizonygatni ezt egy random valakinek, hogy te csak saját magadnak akarsz "megfelelni".

Egyébként te nem szoktál másokat megítélni, amikor ismerkedsz? Vagy akkor bekategorizálni, ha úgy tetszik? Válogatni? Hagyjuk már, mindenki válogat, az hogy mi alapján, azt ő maguk eltudják dönteni. Neked nincs se hatalmad, sem jogod befolyásolni ezt. Ha ez a szám nálad olyan magas, hogy a többi ember elítélne emiatt, az csak és kizárólag a te hibád, nem az övék. Arra meg végképp senki nem volt kíváncsi, hogy megcsaltad-e a pasijaidat vagy sokat szexeltél-e vagy sem szingliként. Kérlek ne spamelj ide, senki nem kíváncsi erre.

2023. aug. 26. 16:07
 29/61 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező te hány emberrel feküdtél le?
2023. aug. 26. 16:13
 30/61 anonim ***** válasza:
70%

Akkor ne hidd el, mit bánom én:D

De, szoktam válogatni. Azzal sincs probléma ha valaki ez alapján ítél el. Abban az értelemben, hogy nem akarom ezt megváltoztatni, csak akkor nem egyezünk. De nem is kell mindenkivel.

2023. aug. 26. 16:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!