Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Nektek személy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek személy szerint számít, hogy egy nő hány pasival feküdt le előttetek, amennyiben párkapcsolat/szerelem az amit kerestek? Nálatok mekkora ez a szám kb?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mondjuk a korához képest sok pasival feküdt le vagy valamilyen szexmunkát csinált stb, szóval kizárt, hogy mindegyikbe szerelmes volt. Nyilván korfüggő az, hogy mikor mi számít soknak, 20 évesen ez a szám nem feltétlen ugyanaz lenne, mint pl 30 évesen.

Ilyenkor a nemi betegségektől vagy esetleg kötődési problémáktól tartotok? Megpróbáljátok ezt valahogy kideríteni vagy nem is érdekel? Vagy az számít inkább, hogy kb mindkettőtöknek ugyanannyi legyen?

2023. aug. 26. 14:23
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
26%

Nem számít, de ha titkolja, az már gyanús. Nem lenne baj, ha sok, csak vállalja fel - az élete része, nem kell úgy tagadni, hogy jajj, ez már a múlt.

Persze ha valaki sokkal volt, sajnos semmi garancia rá, hogy én lennék az utolsó...

2023. aug. 26. 19:05
 42/61 anonim ***** válasza:
89%

"Persze ha valaki sokkal volt, sajnos semmi garancia rá, hogy én lennék az utolsó..."

Ha kevéssel, akkor meg pláne nem.

2023. aug. 26. 19:08
 43/61 A kérdező kommentje:

#40: Nagyon sajnálom, hogy külső megerősítések nélkül nem tudod magadat elfogadni. Sajnos te és a többi nő - akiknek amúgy ehhez a kérdésnek semmi köze nincs, hiszen nem titeket kérdeztelek - akik válaszoltak is pont ugyanígy éreznek. Remélem jobbra fordul azért az életed majd egyszer, mert én biztosan nem lennék olyannak a helyében, aki képtelen azzal a tudattal együtt élni, hogy van olyan férfi akinek ez ne jönne be. Ha valaki nem szeretne emiatt veled összejönni, akkor fogadd el és lépj túl rajta.

#42: Senkit sem ismerek, aki amiatt hagyta volna el a párját, mert kevés partnere volt eddig és kell még tapasztalat. Pont hogy az szokott dobbantani, akinek már amúgy is sok volt, mert amúgy csak hazudott egész végig és miután megvoltál dob. Meg amúgy általában eleve össze sem jöttök, sokaknak vagy az nem tetszik, hogy nem volt még senkid, vagy az, hogy túl sok partnered volt. Ennyire egyszerű.

2023. aug. 26. 22:40
 44/61 anonim ***** válasza:
11%

"Korához képest sok pasival feküdt le"

LOL

Ha nem vagy szűz nem állok veled szóba szerelemmel kapcsolatban, nem fogom rád költeni a pénzem, nem akarok a mások fäszát szopott száddal érintkezni, és nem lehetsz a gyerekeim anyja.

Nem veszek használt cipőt se, még fél áron se (még negyed áron se), és a jövendőbeli feleségem "kicsit" fontosabb, mint egy cipő.

Nincs szűzhártya, nincs gyűrű. :D

2023. aug. 26. 22:49
 45/61 anonim ***** válasza:
81%

Nő vagyok,28 éves és 13 pasival feküdtem le. Nem érdekel hogy sok,van akit megbántam és van akit nem(ez attól függött hogy jó volt -e vagy sem). Mindig volt kölcsönös érzelem vagy kémia,ezek nélkül nem tettem volna meg.

A párom (30/F) nagyon sok nővel volt,talán ennek is a duplája..de egyáltalán nem érdekel. Lassan 5 éve vagyunk együtt, mindketten tudjuk mit szeretnénk és ki mondjuk azt amire vágyunk szex téren.

Ha valamire jó a sok partner,az az hogy megtanulod mi a jó neked az ágyban és az,hogy tudod mi kell a partnerednek(tudom,mindenki más..(de a testünk ugyanolyan felépítésű,tele hormonokkal).

Nem kell sírni az miatt hogy ki-mennyi emberrel volt együtt, ha valakinek nem tetszik a szám,el lehet menni,lesz majd más.

2023. aug. 27. 07:01
 46/61 A kérdező kommentje:

#45:

"Nő vagyok,28 éves és 13 pasival feküdtem le. Nem érdekel hogy sok"

28 évesen ez mióta sok? Van aki már 20 évesen is többel feküdt le mint te eddig összesen. Meg amúgy ha itt tartunk ki kérdezte? Mert én biztos nem.

"Ha valamire jó a sok partner,az az hogy megtanulod mi a jó neked az ágyban és az,hogy tudod mi kell a partnerednek"

Nem vagyok benne biztos, hogy neked volt valaha részed alkalmi szexben egy olyannal akit a Tinderen vagy egy buliban ismertél meg, mert ha igen, akkor tudnád, hogy ott nem biztos, hogy egymás erogén zónáit fogjátok felfedezni aznap este. Ha meg igen, akkor nem vágom, hogy miből gondolod, hogy egy ekkora zsákbamacska majd mindenkinek nagyon jó lehetőség a "tanulásra".

"Nem kell sírni az miatt hogy ki-mennyi emberrel volt együtt, ha valakinek nem tetszik a szám,el lehet menni,lesz majd más."

Az egyetlen aki itt sír az max te vagy, meg ha nem vetted volna észre, nem is neked szólt a kérdés, teljesen irrelevánsak a te tapasztalataid ebből a szempontból. Az én kérdésem alatt amúgy a női oldal az aki sír, a férfi oldal kb egyáltalán nem. Arról nem is beszélve, hogy valamiért itt minden nő úgy gondolja, hogy attól hú de értékes lesz, mert sok férfival szexelt, akkor meg megy a hiszti, ha valaki szerint ez egyáltalán nem így van. Ez amúgy tök szánalmas, legyen már annyi benned, hogy eltudd fogadni a visszautasítást, senki sem kíváncsi apuci kislányának a hisztijére.

Ilyenkor vagyok hálás érte hogy, nem találkoztam még vagy randiztam soha olyan nővel, aki lenézett volna más férfiakat, csodálkozom is rajta, hogy mióta lett ez az oldal férfi gyűlölő nők gyülekező helye. Ezek a folyamatos nyivákolások engem egyébként az incelekre emlékeztetnek, mert amúgy az is csak egy radikális világnézet, pont mint a tiétek.

2023. aug. 28. 11:33
 47/61 anonim ***** válasza:
100%
sosem jó ha túl tapasztalt a nő szerintem. de mondjuk a férfinál se jó.. az a baj akik 20 emberrel lefeküdtek már huszonéves korukra azok nem tisztelik annyira ezt az egészet. inkább hobbi ez nekik és ez azért nem jó :/
2023. aug. 30. 06:41
 48/61 anonim ***** válasza:
100%
41-es szerintem meg jobb ha tagadja.. ossza el 3 al. Amerikai pite szabály xd csak a baj van abból folyamatosan piszkálni fogja a férfi egóját szerintem. Engem zavarna ha a csajom lefeküdt volna 20 sráccal. a nimfománok csinálják ezt és onnantól kezdve agyalnék hogy ha azt meséli" kimozdul a barátaival" tuti gangbanngelik...
2023. aug. 30. 06:53
 49/61 anonim ***** válasza:
54%
Felesleges ezzel foglalkozni. 27 évig csak a feleségemmel és előtte sem voltam mással. Válás után sok egyéjszakás kalandtól kezdve férjes nőkkel pótoltam a pótolhatatlant másfél évtizeden keresztül. Ekkor szrettem bele a mai páromba akinek a harmadik kapcsolata vagyok. Ő csak annyit tud nem éltem szent életet mikor egyedül éltem. 5 éve vagyunk boldogok együtt.
2023. szept. 2. 22:01
 50/61 anonim ***** válasza:
Engem zavarna olyan 20+ személy, a szexmunka meg még jobban.
2024. febr. 5. 20:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!