Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Nektek személy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek személy szerint számít, hogy egy nő hány pasival feküdt le előttetek, amennyiben párkapcsolat/szerelem az amit kerestek? Nálatok mekkora ez a szám kb?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mondjuk a korához képest sok pasival feküdt le vagy valamilyen szexmunkát csinált stb, szóval kizárt, hogy mindegyikbe szerelmes volt. Nyilván korfüggő az, hogy mikor mi számít soknak, 20 évesen ez a szám nem feltétlen ugyanaz lenne, mint pl 30 évesen.

Ilyenkor a nemi betegségektől vagy esetleg kötődési problémáktól tartotok? Megpróbáljátok ezt valahogy kideríteni vagy nem is érdekel? Vagy az számít inkább, hogy kb mindkettőtöknek ugyanannyi legyen?

2023. aug. 26. 14:23
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
34%
Amúgy ez hogy derül ki? Tőlem senki nem kérdezte még meg így direktbe. Nyilván témázgattunk exekről stb, de én se tudtam a másikról pontosan hány szexuális kapcsolata volt, rólam se tudta senki.
2023. aug. 26. 15:14
 12/61 A kérdező kommentje:
#6: Okés, attól még ment a zöld, hogy nő vagy és a fordítottjára válaszoltál, de viszont azt nem értem, hogy ha tényleg hidegen hagy, akkor miért baj, hogy nem elég tapasztalt? Nekem így nem áll össze a kép.😅 Ha szerelmes vagy és amúgy is párkapcsolatban vagytok, akkor nem tök mindegy, hogy tapasztalt-e vagy sem? Szerintem nem érdemes az exed más férfiakhoz hasonlítani ha erről a témáról van szó, biztosíthatlak, hogy vannak szűz férfiak, akik biztos örülnének egy tapasztalt barátnőnek, a kérdés inkább az, hogy kinek mennyi az, ami már nem férne bele egy komoly kapcsolatba? Korfüggő? Vagy mindegy csak ne legyen hivatásos?
2023. aug. 26. 15:14
 13/61 anonim ***** válasza:
72%

Amúgy hogy kell ezt elképzelni?

Ülünk a kávézóban, és Józsi megkérdezi, hány pasival feküdtem le?

Mert ha igen, simán megmondanám, hogy ehhez semmi köze, mint ahogy én sem vájkálok az ő múltjában.

2023. aug. 26. 15:16
 14/61 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy ki az, aki elmondaná, hogy már volt több, mint 50 partnere?
2023. aug. 26. 15:17
 15/61 A kérdező kommentje:

#10: De minek erőlködsz már ennyire? Nem nem az, de mindenkinek vannak határai, nyilván a férfiaknak is bármennyire is szeretnéd, hogy ne így lenne. Fogadd el, ne itt nyomorogj a kérdésem alatt.

#11: "Megpróbáljátok ezt valahogy kideríteni vagy nem is érdekel?" Most ezt pont tőlem kérdezed? Mert ha elolvastad volna, akkor látnád, hogy én is rákérdeztem erre de mindegy.😒

#13: Ezt most miért az én kérdésem alatt kérdezed? Amúgy is férfiaknak szólt a kérdés, de mindegy.

2023. aug. 26. 15:19
 16/61 anonim ***** válasza:
88%

Ha nekem lenne 50, simán elmondanám. Nem csinálok olyat, amit aztán szégyellek.

Nekem az fura, hogy a több partnerest automatikusan tapasztaltnak hiszik, de, és bocsi a vulgaritásért, de ha 100 nőbe húzogatta a farkát ki-be ugyanúgy, az miért lenne több tapasztalat, mint aki 1 nővel szexelt változatosan?

2023. aug. 26. 15:21
 17/61 anonim ***** válasza:
54%
Nem feltétlen tőled kérdeztem kérdező, bárkitől aki olvassa és tud rá válaszolni..mert tényleg nem értem, hogy derülnek ezek ki, mert én a barátnőimnek se beszélek pl pontos számokról. Ez szerintem magánügy.
2023. aug. 26. 15:23
 18/61 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk úgy, hogy 25 év feletti a 0-2 nővel együtt volt pasik valahogy furák voltak... Viszont nekem ez alapvetően nem lenne ok arra, hogy ne randizzak vele tovább. Meg persze, lehet tanulni ezeket. De az exemtol meg állandóan azt hallgattam, hogy mennyire bánta, hogy mennyire keveset szexelt. Nem viccelek, 2-3 hetente feljött hogy X szituban miért is nem jött össze a csajjal egy kis bármi. És én így haver, ezt most miért is kell hallgatnom??? Más is, akinek kevés volt, attól ezt hallgattam. Úgyhogy ha ez nincs, akkor az sem zavar, ha én vagyok neki az első. Csak ne panaszkodjon, hogy előttem mi volt (vagy inkább nem volt). Ebből a szempontból zavar.

Aki meg elégedett a szexuális életével, azzal biztosan nem lesz ilyen.

#6 voltam

2023. aug. 26. 15:24
 19/61 anonim ***** válasza:
74%
Nekem 23 évesen volt vagy 15 kb.Volt,akit csak le..szoptam.A legtöbb,aki akart tőlem valamit az tudja ezt.Becsülöm a testem,de aki nem tud dugni,azzal nem foglalkoztam tovább.A csak két perc ki be húzogatás nem az én világom.Tudok kötődni is,sose volt vele bajom.De nem leszek minden jöttmentbe szerelmes.
2023. aug. 26. 15:26
 20/61 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy egyszer nekem szilveszterkor egy ivós játéknal került szóba. Előttem mindenkinek ilyen max 2 partnere volt vagy semennyi, aztán én nem tudtam. Ott számoltuk össze az asztalnál, hajnal háromkor 🤣 szerencsére az utána lévő pasinak több volt. Aztán azzal a barátnőmmel néha szoba kerül ez, de egyébként nem tartom számon. Most nem is vagyok biztos a számban. Ezt azoknak írom, akik kérdezik, hogy ez hogyan jött szóba. Kizárólag ivós játéknal
2023. aug. 26. 15:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!