Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany honapba tellett vagy sosem jott el kapcsolatban a szerelem?
. Az írásos jól tanúsítja ezt. Sajnos ilyen vagy a kapcsoaktodban is..
Bagoly mondja.... 3 x olvastam el h tenyleg 1 ilyen pampog nekem helyesirasrol, még te 2 x okvatad el es nem tudtak ertelmezni 1 kerdest 😂😂😂😂
Igen? 😃 mert nincs időm az ilyen butákra, mint te vagy! És ezért diktálok, a telefon meg leirja. Tudom, hogy nem helyes mindig, de ez van.
Viszont akkor sem fogalmazok ugy ,hogy” tellik”😂😂
És még most sem érted hogy nem a helyesíráson van a hangsúly..
Igénytelen vagy a kapcsolataidban is, nincs aki ezt elviseli ezért nem találsz párt. Na meg na egy étteremben azt használni hogy “tellik” vagy bármilyen olyan helyen ami színvonalasabb, senki nem mutatkoznak veled. De az a baj hogy ezt még most sem érted, az a baj hogy nagyon buta vagy!
Hát akinek 1-2 hétnél több kell az eléggé red flag :D
Valaki bejön neked külsőre, heti többször találkoztok, csókolóztok, szexeltek, nem igaz, hogy nem alakul ki egy kötődés minimum. De inkább szerelem. Nem, nyugi, nem az elmélyült, azonnal meghalnék érte szerelem ez, hanem csak szimplán szerelem. Ha elmúlik hamar, amikor jobban megismered, akkor fellángolás volt. De nincs ilyen, hogy jaj át nem ismerem nem szerethetem... a szerelem nem racionális dolog.
Én kétszer is jártam úgy, hogy két hónapot voltam együtt a sráccal, ők nem szerettek belém. Az egyik szakított velem emiatt, mert hogy én már előrébb tartok ebben, mint ő, és nem fog tudni belém szeretni. A másodikkal én szakítottam emiatt is, mert nem várok én fölöslegesen senkire, max egy hónap és ha nem mondja és nem érezteti, akkor offos, de ha 2 hónap után se, akkor az aztán tényleg elfogadhatatlan. Főleg mert a szex miatt alakul ki a kötődéshormon és akinél ez nincs, azt nem akarom az életembe.
Azok szoktak hónapok alatt beleszeretni valakibe, aki az életük része napi szinten, akik vagy túl óvatosak, mert egyszer szakítottak velük és félnek, vagy eleve nem is úgy állnak hozzád, hogy beléd akarnak szeretni, nem nyitottak egy kapcsolatra, csak unatkoznak és összeszednek valakit, vagy dugni akarnak és kapcsolatnak színlelik, vagy az exüket így akarják elfelejteni.
Az előbb említett 2 exemen kívül mindenki belém szeretett hamar, volt, aki 1 nap után mondta is, de azt tudjuk be tinikori hormonoknak :D A párom 2 hét után mondta és természetesen addigra már én is éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!