Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany honapba tellett vagy sosem jott el kapcsolatban a szerelem?
Neked helyesírási szótár kellene, nem szerelem! Borzasztó ez a förmedvény, amit idehánysz, alig értem, hogy mit szeretnél mondani.
Valószínűleg a kapcsolataidban is ennyire igénytelen, nemtörődöm hozzáállást tanúsítasz, így nem csoda, hogy neked senki nem ad esélyt, messze, nagy ívből elkerül téged a szerelem. Szóval elsősorban magadon kellene változtatni meg a helyesírásodon, mert egy ennyire műveletlen ember senki oldalán nem mutat jól!
Na ha jól értettem a kérdést, akkor válaszolnék is rá : 2-2,5 hónap kb, eleinte csak egyszer beszéltünk rairtam/találkoztunk stb, aztán egyre többször majd minden nap és kialakult a bizalom.
#4 Oké. Te akartad..
“tellett” (?)
Nálatok vidéken valószínűleg ez a természetes, de attól még műveletlenségre vall, szerintem jártál iskolába és nem az ékezetek hiányára gondoltam ezt te is pontosan tudod.
Az egész mondatod egybe van írva vesszőt hírből sem ismered össze folyik, értelmezhetetlen.
Kérdés alatti kiegészítést csak felhánytad, elírtad, emiatt tényleg nehezebb értelmezni azt is. Oda kell figyelni, hogy mit adsz ki a kezedből, mert te vársz segítséget, és akik meg segítenének ne azzal menjen már el az ideje, hogy kibogozza, hogy mire gondolt a költő!
Szóval igénytelen vagy, szerintem ez a gond a kapcsolatodba is. Ja meg Tajparaszt vagy 😃
5: Ő még megtanulhat helyesen írni, te viszont egy köcsög vagy (és az írásod alapján az is maradsz).
A plusz poén, hogy te sem írtál hibátlanul :DD
5 os, nagyon rosszindulatu vagy, es 1 helyesirasi baki miatt itelkezel holott nem is ismersz. Szerintem te tunsz kotoszkodos embernekenek, igen videki vagyok de szerintem attol meg 1 ilyen rovidke mondatot lehet ertelmezni, ha te nem tudod akkor eleg lassu felfogasu lehetsz. Egyebkent diplomam van leirom igy h eliteltel, attol még h az irasomba bele lehet kotni.
Tobbieknek koszonom a valaszokat 😗😙
Szándékosan nem tettem ki a vesszőket, Teszteltelek hogy vajon észreveszed e.
Még egyszer mondom te kérsz segítséget, kétszer olvastam el mire megértettem hogy mit is szeretnél.
Nem hiszem el hogy diplomád van, mert a “tellik” -el még az érettségit sem tudod megcsinálni nemhogy diplomat. És még mindig nem a helyesírásodon van a hangsúly, hanem azon hogy Te (diplomás létedre)ennyire igénytelen vagy, Csak arra utaltam hogy amilyen ez a kérdés, ahogy ez a kérdés megvan fogalmazva na külalakkal, na kb ilyen vagy te is. Az írás nagyon sokat elárul rólad. Úgyhogy sajnos te ég y igénytelen ember vagy. Az írásos jól tanúsítja ezt. Sajnos ilyen vagy a kapcsoaktodban is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!