Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vallot még nekem szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vallot még nekem szerelmet sem hasonlot akkor milyen formaba szeret? Vagy csak jol elvan velem? 1 eve vagyunk egyutt

Figyelt kérdés
Ugy ismerkedtunk meg mintha mar evek ota kapcsolatba lennenk, ami nem olyan jo mert nincs meg a kezdeti izgalom, ujdonsag varazs, de jolerezzuk magunkat, szereti a tarsasagom, simogat kedveskedik, ezt vegyem ugy h csak sima szeretet+ tetszek neki? nekem olyan erzesem van ami 10 eves hazassagra kene jellemzo legyen?

2023. aug. 22. 15:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%
Vannak emberek, akik tettekben mutatják ki azt, amit mások szóban.
2023. aug. 22. 15:34
 2/15 anonim ***** válasza:
47%

Vannak akik jqtszmaznak ezzel hogx direkt nem.mondják n3hogy a másik.jol érezze magát vagy még szivatja is hogy hát csak érez vmit szeret de nem szerelmes.

En az olyan pasikért vagyok oda, akik akár első nap is fellángolásban is, tehát mikor elkezdunk járni, akkor is képesek elmondani akár ezerszer is, mégha csak pár hónapos is lesz csak, vagy nem tudjuk mi lesz még belöle, de akkor is képesek izzani, megélni az érzelmeket és elhalmozni azzal.

Az ilyen lapos f.s pasikat meg, akik lazában húzzák csak a másik agyát, hogy az ember már annak örül, ha 3 honap mulva annyit ki tud nyögni, hogy vannak érzései, vagy évente ha egyszer kimondja hogy szeretlek, én kerülöm, utálom ezt a játszmzós típust.

2023. aug. 22. 15:38
 3/15 anonim ***** válasza:
*akik képesek ezer fokon izzani mint en
2023. aug. 22. 15:39
 4/15 anonim ***** válasza:
21%
Nem kellett volna rögtön az elején lefeküdni vele.
2023. aug. 22. 15:43
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
4 marhára nem az szamit. Akiben van tűz abban azonnal is van.
2023. aug. 22. 15:44
 6/15 A kérdező kommentje:
4 es nem mondtam h hamar fekudtunk le. Esnszerintem nem ezen mulik. Ha meg nem fekszem ke vele akkor meg prűd jatszamazos kis k vagyok? Ugyan mar
2023. aug. 22. 15:47
 7/15 anonim ***** válasza:

"prűd jatszamazos kis k vagyok?"

Nem. Hanem esélyt adsz a "kezdeti izgalom, ujdonsag varazs"-nak.

2023. aug. 22. 15:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Vannak pasik akiket lehúz a szex de vannak akiket meg csak feldoppingol mint a drog.
2023. aug. 22. 15:58
 9/15 A kérdező kommentje:
De most nem a sex a lenyeg, nem adtam egyebkent hamar magam.
2023. aug. 22. 16:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak el van veled mint ahogy írtad.

De te se vagy szerelmes, akkor minek veszed őt elő?😂

Jó neked így? Akkor maradj vele!

Nem jó? Tedd ki!

Szívesen.🤣

2023. aug. 22. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!