Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vallot még nekem szerelmet sem hasonlot akkor milyen formaba szeret? Vagy csak jol elvan velem? 1 eve vagyunk egyutt
Vannak akik jqtszmaznak ezzel hogx direkt nem.mondják n3hogy a másik.jol érezze magát vagy még szivatja is hogy hát csak érez vmit szeret de nem szerelmes.
En az olyan pasikért vagyok oda, akik akár első nap is fellángolásban is, tehát mikor elkezdunk járni, akkor is képesek elmondani akár ezerszer is, mégha csak pár hónapos is lesz csak, vagy nem tudjuk mi lesz még belöle, de akkor is képesek izzani, megélni az érzelmeket és elhalmozni azzal.
Az ilyen lapos f.s pasikat meg, akik lazában húzzák csak a másik agyát, hogy az ember már annak örül, ha 3 honap mulva annyit ki tud nyögni, hogy vannak érzései, vagy évente ha egyszer kimondja hogy szeretlek, én kerülöm, utálom ezt a játszmzós típust.
"prűd jatszamazos kis k vagyok?"
Nem. Hanem esélyt adsz a "kezdeti izgalom, ujdonsag varazs"-nak.
Szerintem csak el van veled mint ahogy írtad.
De te se vagy szerelmes, akkor minek veszed őt elő?😂
Jó neked így? Akkor maradj vele!
Nem jó? Tedd ki!
Szívesen.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!