Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vallot még nekem szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vallot még nekem szerelmet sem hasonlot akkor milyen formaba szeret? Vagy csak jol elvan velem? 1 eve vagyunk egyutt

Figyelt kérdés
Ugy ismerkedtunk meg mintha mar evek ota kapcsolatba lennenk, ami nem olyan jo mert nincs meg a kezdeti izgalom, ujdonsag varazs, de jolerezzuk magunkat, szereti a tarsasagom, simogat kedveskedik, ezt vegyem ugy h csak sima szeretet+ tetszek neki? nekem olyan erzesem van ami 10 eves hazassagra kene jellemzo legyen?

2023. aug. 22. 15:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

"Ugy ismerkedtunk meg mintha mar evek ota kapcsolatba lennenk, ami nem olyan jo mert nincs meg a kezdeti izgalom, ujdonsag varazs"

Habiszi...Nem kérdező, épp az, hogy idegenek vagytok, de úgy érzitek, hogy régóta ismeritek egymást és hatással bír az ismerkedésre, kialakul mindjárt az izgalom, varázs.

Ha meg barátok lettetek volna ugyanúgy lenne, mert a szerelem, összetartozás érzése ott van.

2023. aug. 22. 16:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Kevés helyen szokták ezt konkrétan elmondani a másiknak, hogy "szerelmes vagyok beléd"

ezt érezni szokták

2023. aug. 22. 16:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Erzelmi sivár embereket le kell cserélni
2023. aug. 22. 17:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni hogyan olyannal legyek kapcsolatban aki nem vallott szerelmet. Most őszintén mondd már meg ennek mi értelme van ma? Én inkább egyedül lennék mint egy ilyen langyos víz kapcsolatban.
2023. aug. 22. 17:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát aki 1 év után se vall szerelmet az egy f.asz... Ilyen nincs, de ha van, miért van veled?

Mondja a sok gyökér hogy csak kimutatni kell az érzést mondani nem... A nagy lóf.aszt! Kimutatni ÉS mondani kell. Csak az egyik nem megy. Mindkettő kell egy normális hosszútávú párkapcsolatban. Aki fél kimondani az legyen egyedül örökre.

2023. aug. 24. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!