Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha az alakulo kapcsolatomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az alakulo kapcsolatomban elkovettem egy olyan hibát hogy a fiu sirva konyorgott hogy ne menjek el buliba es eljon ertem csak ne menjek el es en meg elmentem.?

Figyelt kérdés
Ezzel a cselekedetemmek hogy őt hagytam szenvedni ezmiatt betelt nala a pohár és kiakar zárni az életéből azt irta soha többé ne keressem és ne js hívjam. Megvan neki az instagramom betud lepni es orankent nezi meg. Ki szeretnek vele békülni de nemtudom hogy mit csinaljak. Mar probalkoztam vele elobe megbeszelni de nem jol sult el a dolog.Valaki ad tanacsot?Vagy ne keressem es majd keresni fog?

2023. aug. 22. 22:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Ne keresd és ha megkeres, akkor se válaszolj. Ezzel az emberrel ez az egyetlen okos dolog amit tehetsz. Ne akarj vele kibékülni, nem éri meg.
2023. aug. 22. 22:27
 2/15 A kérdező kommentje:
Ez amugy tegnap tortent. Ma mar keressem vagy ne keressem es majd ő keres engem??
2023. aug. 22. 22:37
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
De miért akart megakadalyozni, hogy elmenj a buliba?
2023. aug. 22. 22:40
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Ideggyenge sajnos. Sajnálom.

De kapcsolatra nem való mert toxic.

2023. aug. 22. 22:40
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy vicc, kérdező, ne már… Mi az, hogy megszabjon ilyet, majd utána hisztizik, mint egy kisgyerek, és bevágja a durcát? A sírás meg no comment... Nem vagy komplett, hogy ezek után még folytatásban reménykedsz… A kiscsávót meg nem ismerjük, hogy tudjuk, fog-e még keresni, de azzal járnál jól, ha nem, és te se abajgatnád!
2023. aug. 22. 22:44
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Öhm... miért is kéne, hogy ő mondja meg, hogy elmehetsz-e bulizni vagy sem?

Mmmiért is normális, hogy kikészül attól, hogy.. saját életed van?

Tartsd távol magad tőle, az ilyenből lesz a legjobb párkapcsolaton belüli erőszaktevő.

2023. aug. 22. 22:48
 7/15 anonim ***** válasza:
97%

Sajnálnám a srácot de ez irto veszélyes tenyleg hogy később meg öngyilkossági kísérletek vagy elvégzett lesz belőle.

Nagyon tévúton van a srác:(

2023. aug. 22. 22:52
 8/15 anonim ***** válasza:
97%
Ez komolyan felnőtt párkapcsolat?? Mi a fenéért akarsz egy ragadós, önértékelési problémás hisztigéppel járni aki ellenőrzése alatt tart?? Nem vagy normális!
2023. aug. 22. 23:13
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

Hány éves az a gyerek? 5?? Mert ez az a szint. Sirva könyörög, majd durcizik...

Mondjuk nekem mindig is furcsa volt hogy (komoly) kapcsolatban miért járnak külön bulizni, de ez a viselkedése nagyon szánalmas, és ha jobban belegondolsz, ijesztő

2023. aug. 23. 05:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja most néztem mégegyszer hogy "alakuló kapcsolat". Ez esetben pláne nincs ebbe beleszólása, főként nem így.

9

2023. aug. 23. 05:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!